Voedsel rijk aan vitamine B

Voedsel rijk aan vitamine B

Vitamine B is een complex bestaande uit meerdere delen in tegenstelling tot enkele vitamines. Elk deel van het complex of familie een andere functie. Voedingsmiddelen kunnen worden gebruikt om de meeste van de B-familie aanvult.

Soorten

Het vitamine B complex of familie bestaat uit: B-1 (thiamine), B-2 (riboflavine), B-3 (niacine), B-5 ​​(pantotheenzuur), B-6 (pyridoxine), B-12 (cyanocobalamine), B-13 (orotinezuur), pangaminezuur, laetrile, biotine, choline, inositol, foliumzuur en PABA

Betekenis

Het vitamine B complex heeft vele functies, maar vooral is het essentieel om het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel draagt ​​bij aan een gezonde hersenfunctie, de circulatie, de energieproductie, het balanceren van bloedsuikers en belangrijkste vermogen van het lichaam om stress om te gaan.

Preventie / Solution

De meeste vitamine B-leden hebben voedingsmiddelen met hen verbonden dat supplement het lichaam, maar PABA, B12, B13, laetrile en pangaminezuur hebben geen voedsel met hen verbonden en moeten worden genomen als supplementen.

Kenmerken

De volgende voedingsmiddelen grafiek toont elk lid van de B-familie en de voedingsmiddelen in verband met dat lid.

Expert Insight

Neem altijd supplementen met voedsel. Voedsel misschien niet genoeg van een bepaald lid van de B-familie te voorzien, zodat de individuele supplementen zou moeten worden toegevoegd. Vertering en assimilatie van het voedsel zal de hoeveelheid van het lichaam ook daadwerkelijk ontvangt afnemen, waardoor de behoefte aan supplementen toe te voegen.