Voedsel om te vermijden tijdens Allergie Seizoen

Bepaalde pollen vinden op de bomen of wijnstokken van groenten en fruit kunnen een allergische reactie veroorzaken. Deze zijn vooral hoog in de concentratie tijdens bepaalde seizoenen. Tijdens de lente en de herfst, kunnen sommige voedingsmiddelen leiden tot jeuk, zwelling van de keel en lippen, spijsverteringsproblemen en vernauwde luchtwegen. Volgens Revolution Health, moeten bepaalde groenten en fruit worden vermeden vanwege de grote hoeveelheid histamine in sommige voedingsmiddelen. Deze voedingsmiddelen moeten worden verminderd of geëlimineerd uit uw dieet totdat de symptomen verdwijnen of uw arts zegt dat het veilig is.

Alder Boompollen

Volgens de "Food Allergieën voor Dummies," tomaten, avocado's, spinazie, aubergine en selderij zijn slechts een paar groenten die histamine, die kan leiden tot uw allergieën oplaaien wanneer verbruikt bevatten. Volgens Clifford W. Bassett, MD, kan els pollen allergische reacties veroorzaken wanneer je verbruikt amandelen, appels, selderij, kersen, perziken, peren of peterselie. Om symptomen te verminderen, neemt een over-the-counter antihistamine geneesmiddel eenmaal per dag gedurende de allergieën.

Birch Tree Pollen

Berk pollen kan een allergische reactie bij mensen die last hebben van hooikoorts veroorzaken. Dit stuifmeel is te vinden op koriander, venkel, kiwi, lychee, nectarines, sinaasappels, peterselie, pastinaak, paprika's, pruimen, soja en pruimen. Het wordt ook gevonden op appels, amandelen, selderij, kersen, perziken en hazelnoot. Berk allergieën voorkomen in het voorjaar, wanneer de meeste van deze groenten en fruit in het seizoen zijn. Het is belangrijk om deze voedingsmiddelen te vermijden bij het koken, en naar uw server vragen of uw maaltijd bevat een van deze voedingsmiddelen, omdat ze ernstige bijwerkingen kunnen veroorzaken, hoewel je misschien niet allergisch voor alle van de voedingsmiddelen in deze groep.

Gras en onkruid Pollen

Gras en onkruid pollen-patiënten moeten contact met meloenen, bananen, courgettes, komkommers, zonnebloempitten en watermeloen tijdens de herfst en winter te voorkomen, zoals het stuifmeel tellen is hoger dan normaal in deze tijd. Sinaasappels, kamille thee, meloen en honingdauw meloenen bevatten ook grote hoeveelheden histamine, die jeuk en een vernauwde keel kunnen veroorzaken wanneer ze worden ingeslikt.