Voedingswaarde van Peanut Butter

Veel lijners schuwen pindakaas vanwege het hoge vetgehalte. Toch is het vet in pindakaas is de "goede" soort, zo lang als je het eet met mate. Integratie van pindakaas in je dagelijkse dieet is een goede manier om de voedingswaarde van pinda's, peulvruchten die daadwerkelijk kan helpen bij het afvallen en zorgen voor tal van andere gezonde voordelen krijgen.

Soorten

Kijk naar de pindakaas gangpad volgende keer dat je in de winkel; zult u waarschijnlijk merken dat er zijn vele soorten pindakaas, uit organische aan die gemengd met gelei of zelfs chocolade. De voedingswaarde van pindakaas is afhankelijk van welke van deze u selecteert, maar pindakaas packs meestal ongeveer 190 calorieën en 16 gram vet in een 2 el. opdienen.

Overwegingen

Misschien wilt u gaan met volledig natuurlijke pindakaas als je probeert om je zout of suiker inname te beperken, of als je je voedsel zo onbewerkt mogelijk te zijn. Krema Natural Peanut Butter, bijvoorbeeld, heeft slechts één ingrediënt: pinda's. Populaire merken zoals Jif bevatten suiker en zout.

Voordelen

Veel voedingsdeskundigen raden het nemen van voldoende eiwit om u te helpen beheren of gewicht te verliezen. "Van alle noten, pinda's bieden de meest complete eiwit," zegt Gayle Povis Alleman, MS, RD, Denise Webb, Ph.D., RD ​​en Susan Man Smith, MA, RD, die artikelen over natuurlijke gewichtsverlies voor kabel te schrijven kanaliseren website TLC's. Het eten van gecontroleerde hoeveelheden enkelvoudig onverzadigde vetten, zoals pinda's, helpt je te vullen en controle hunkeren.

Effecten

Pindakaas heeft andere voordelen voeding ook: pinda's, die ook antioxidanten, zijn een goede bron van vele vitaminen en mineralen, volgens OrganicFacts.net. Pindakaas is ook een manier voor veganisten of vegetariërs aan gezonde eiwitten te krijgen in hun voeding. Een Pennsylvania State University studie 1999 bleek dat een "pindakaas dieet" een "hart-gezond alternatief" om olijfolie zou kunnen zijn, zoals gerapporteerd in Science Daily.

Potentieel

Veel atleten vertrouwen op de voedingswaarde bevoegdheden van pindakaas om ze te krijgen door middel van een zware training of wedstrijd, of om daarna te herstellen. Pindakaas werkt geweldig in smoothies (mengen met yoghurt, fruit en ijs), verspreid op gesneden appels of bananen of op volkoren toast.