Voedingswaarde van Aloë Vera Juice

Aloë vera sap is gewaardeerd door traditionele culturen eeuwenlang om zijn geneeskrachtige en cosmetische eigenschappen. Intern wordt vaak gebruikt voor spijsverteringsproblemen, zoals maagzweren, brandend maagzuur, en prikkelbare darm- en constipatie. Uitwendig wordt gedacht antibacteriële en schimmelwerende activiteiten. Het wordt ook vaak gebruikt om te verzachten en te genezen brandwonden.

Een half kopje sap bevat 12 calorieën, die allemaal afkomstig zijn uit koolhydraten. Het biedt ook een breed scala aan vitaminen en mineralen.

Geschiedenis en Legend

De aloë vera plant werd gevonden in de oude geschriften van vele culturen, waaronder de Grieken, Romeinen, Egyptenaren en Chinezen beschreven. Zijn gemeld geneeskrachtige eigenschappen zijn opgemerkt in deze oude records, met de oudste vermelding wordt gevonden op een Sumerisch tablet die teruggaat tot 2100 voor Christus

Egyptische papyrus geschriften vertelde van Egyptische koninginnen die geassocieerd zijn gebruik met hun lichamelijke schoonheid. Griekse en Romeinse artsen routinematig gebruikte het in hun praktijken om een ​​breed scala van aandoeningen te genezen.

Alexander de Grote en zijn troepen zogenaamd veroverde het eiland Socotra in om de toegang tot zijn enorme voorraden van aloë hebben. Hij wilde om het te gebruiken om de strijd wonden zijn soldaten 'te behandelen.

Externe toepassingen

Aloë gel is het meest bekend als een topische behandeling van brandwonden en kleine wonden. Zelfs de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft erkend dat het gebruik van aloë als een eerste hulp voor een breed scala van brandwonden. Het schijnt te werken als een vochtinbrenger en houdt de huid gehydrateerd tijdens de genezing. Vermoed wordt dat de vitaminen en mineralen in de aloë hulp voeden de cellen en stimuleert een snellere celvernieuwing.

Ander onderzoek uitgevoerd, zowel in de VS als in Rusland, het gebruik van aloë vera gel voor diverse huidaandoeningen, zoals eczeem en psoriasis gedocumenteerd. Het wordt gemeld om ontstekingen te verminderen en bacteriën te doden en andere vreemde soorten en bespoedigen de genezing.

Aloe voor problemen met de spijsvertering

De meeste gerapporteerde interne voordelen van aloë belang zijn toepassingen voor spijsverteringsproblemen, vooral prikkelbare darmsyndroom. Een twee jaar durend onderzoek wordt momenteel voorgevormd in drie ziekenhuizen in Swansea meer klinische gegevens over het gebruik van aloë vera in behandeling prikkelbare darmsyndroom (IBS) krijgen.

In 2004 werd een klinisch onderzoek toegediend in een gezamenlijke inspanning van het Royal London Hospital en het John Radcliffe Hospital in Oxford. Het zag er op 44 colitis ulcerosa patiënten. Achtendertig procent van de patiënten die aloë vera sap gerapporteerde verbetering van de symptomen, tegenover slechts acht procent van de patiënten die placebo kregen.

Aloë heeft ook een lange gedocumenteerde gebruik als laxeermiddel. Nieuwer verwerkingsmethoden zijn bezig om de verbinding die dikke darm stimulatie veroorzaakt, in de hoop dat het zal aloë een betere optie voor andere spijsvertering problemen te maken te verwijderen.

Het is belangrijk te onthouden dat al deze studies is klinisch alleen gebaseerd. Onderzoekers zijn nog steeds niet zeker wat mechanisme aloë in het lichaam die deze gerapporteerde verbeteringen veroorzaakt heeft.

Aloe voor Diabetes

Het meest recente onderzoek heeft gemeld dat aloë helpt verlagen en de controle van de bloedsuikerspiegel bij patiënten met type 2 diabetes. De studie wees uit dat bij diabetische ratten aloe kregen dagelijks gedurende één week, werden de glucosespiegels verlaagd van 256 mg / dl tot 130 mg / dl.

Andere studies hebben aangetoond soortgelijke resultaten. Het belangrijkste onderdeel van deze studies werden de histologische veranderingen gevonden in pancreas, lever en dunne darm. Niet alleen heeft de aloë verlagen de bloedsuikerspiegel, maar het leek ook functionele verbeteringen in de belangrijkste organen die de bloedsuikerspiegel te maken.

De knaagdieren in al deze studies ruime hoeveelheden aloë dagelijks. Als een menselijke verbruikte dergelijk bedrag, de aloë zou meest waarschijnlijke oorzaak diarree, vanwege de colon-stimulerende eigenschappen. Meer werk moet worden gedaan, maar de onderzoekers het erover eens de eerste resultaten zijn veelbelovend.

Vitaminen en Mineralen

Aloe is vol van de vele vitaminen en mineralen. Specifiek heeft veel vitamine A, C, D, B1 en B2. Het bevat alle essentiële mineralen en is voorgesteld voor gebruik als elektrolyten. Deze voedingsstoffen zijn in een toestand die zeer gemakkelijk voor het lichaam te absorberen en te gebruiken.