Voedingssupplementen voor Parkinson

Ziekte van Parkinson is een neurologische aandoening die de zenuwcellen die dopamine produceren beïnvloedt. Dopamine is verantwoordelijk voor het verzenden van signalen naar het lichaam motoriek. De precieze oorzaak van Parkinson is onbekend; ongeveer 50.000 personen in de Verenigde Staten gediagnosticeerd met de ziekte elk jaar. Voedingssupplementen worden onderzocht en als een alternatieve therapie voor conventionele behandeling symptomen van de ziekte van Parkinson te behandelen.

Symptomen

Tremoren, motor en / of beweging impairment, posturale instabiliteit, depressie, angst en dementie (geheugenverlies) zijn veel voorkomende symptomen van de ziekte van Parkinson. Elke individuele gediagnosticeerd met de ziekte van Parkinson symptomen zal variëren en worden geholpen door middel van conventionele en alternatieve behandelingen.

Vitamine E

Vitamine E is een in vet oplosbare vitamine gebruikt als antioxidant. Volgens een studie die in The Lancet Neurology, "zeven studies toonden diëten die een matige hoeveelheid vitamine E verminderde het risico op het ontwikkelen van de ziekte van Parkinson met 19 procent bevatte." Als u een hoge bloeddruk of neem een ​​bloedverdunner, raadpleeg dan een arts of apotheker voordat u begint met vitamine E regime.

Vitamine C

Vitamine C is een in water oplosbare vitamine gebruikt als antioxidant en het immuunsysteem verbeteren. Een studie gepubliceerd door het ministerie van Onderzoek, Centro Ramón y Cajal in PubMed gemeld "vitamine C kan helpen met symptomen van de ziekte van Parkinson door het voorkomen van schade aan de hersenen cellen van levodopa, een medicijn voor de ziekte van Parkinson voorgeschreven."

Co-enzym Q10 (CoQ10)

CoQ10 is een gemeenschappelijk voedingssupplement gebruikt en is van nature in het lichaam. Het is belangrijk celproductie en is in verschillende recente studies verbetering symptomen van de ziekte van Parkinson. De onderzoekers suggereren CoQ10 speelt een rol in mitochondria (energie cellen) en toonde lagere progressie hoge doses vertoonden langzamere ziekteprogressie. Verder onderzoek is nog gaande op de juiste dosering.

Nicotinamide adenine Dinuclotide (NADH)

NADH is verkrijgbaar in een voedingssupplement en van nature in het lichaam. NADH is geclassificeerd als een co-enzym en gebruikt voor algemene gezondheidsredenen. In een studie die in PubMed door Birkmayer-Institut für Parkinsontherapie, "wanneer gebruikt voor de ziekte van Parkinson, ongeveer 80 procent van de patiënten een studie vertoonde gunstige verbetering wanneer NADH werd toegediend door intraveneuze infusie."

Extra toeslagen

Andere voorgestelde supplementen gamma-aminoboterzuur (GABA), alfa-liponzuur, calcium, magnesium, sojalecithine, selenium en vitamine B-complex.

Voorzorgsmaatregelen

Hoewel voedingssupplementen rond voor duizenden jaren zijn geweest, hebben geen klinische gegevens of evaluaties uitgevoerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) over de effectiviteit van het gebruik van supplementen voor de behandeling van de ziekte van Parkinson. Voorafgaand aan het starten van alternatieve behandelingen, raadpleeg dan een arts of apotheker om over alle mogelijke voordelen en risico's te praten.