Voedingsmiddelen voor baby Muscle & Brain Development

Voedingsmiddelen voor baby Muscle & Brain Development

Volgens Science Daily, het menselijk brein is een opmerkelijk orgaan dat tussen 50 en 100 miljard zenuwcellen interactie met elkaar op een bepaald moment bevat. Samenstelling, de hersenen is ongeveer 60 procent vet, waardoor opname van lipiden noodzakelijk hersenontwikkeling zowel in de baarmoeder en vroege jaren van groei, met name de eerste twee. Spierontwikkeling is direct verbonden met goede voeding en gezonde hersenfunctie.

Moedermelk

Moedermelk bevat van nature voorkomende lipiden die ontwikkeling van de hersenen die de eerste 15 jaar van het leven te verhogen. Volgens het Franklin Institute, hebben studies aangetoond dat kinderen die borstvoeding krijgen hebben een hoger IQ en cognitieve vaardigheden, samen met een superieure visie. Voldoende hoeveelheden van hoogwaardige eiwitten in moedermelk hulp in spierontwikkeling en coördinatie. Hoe langer moedermelk verbruikt, hoe beter.

Volle melk

Desgewenst wordt de overgang van moedermelk koemelk typisch gedaan ongeveer 12 maanden oud toen spijsverteringssysteem van het kind in staat is de meer complexe componenten verwerken. In de leeftijd van 1-2, mag alleen volle melk worden gegeven voor de maximale vetconsumptie de zich ontwikkelende hersenen nog nodig heeft. Overdrijf het niet al - volgens de American Academy of Pediatrics, slechts ongeveer 16 gram volle melk per dag is genoeg. De extra eiwitten in koemelk is ook ideaal voor het opbouwen van spieren en botmassa voor fysieke groei.

Solid Foods

Vaste voedingsmiddelen worden ingebracht overal 4-7 maanden, afhankelijk van het kind. Tegen de tijd dat het kind twee, zou hij moeten eten diverse levensmiddelen juiste voedingsstoffen, waaronder vitaminen en mineralen die nodig zijn voor een optimale hersenen en fysische ontwikkeling. Alle vlees, volle granen, groenten en fruit en zuivel geconsumeerd kan worden in een vorm die de peuter kan verwerken, zoals kant en klare pot voedingsmiddelen en zachte hapjes. Het verstrekken van kinderen met een evenwichtige voeding vroeg is cruciaal om te springen starten van een gezonde geest-lichaam relatie die zal doorgaan op voor een mensenleven.