Voedingsmiddelen te vermijden met High Kalium

Kalium, zoals calcium en natrium, is een mineraal zout (elektrolyt) dat belangrijk het reguleren van de pH van lichaamsvloeistoffen. Het speelt een belangrijke rol in het houden van de hartslag regelmatig en de spieren goed werkt. De taak van de nier is het kalium filteren en te verzekeren dat de juiste hoeveelheid kalium in het lichaam. Mensen met een nier-infectie of nierziekte hebben doorgaans hun inname van kalium te beperken.

Fruit

De volgende vruchten zijn rijk aan kalium: abrikozen, avocado, banaan, meloen, kokosnoot, dadels, gedroogde vruchten zoals vijgen, grapefruitsap, honingdauw, kiwi, mango, nectarine, oranje en sap, papaya, peren, bananen, granaatappels en sap, pruimen en sap, rozijnen en Tangelo.

Groenten

De volgende groenten zijn rijk aan kalium: alle soorten van de winter squash (eikel, butternet, hubbard, pompoen), artisjok, bamboescheuten, bieten, broccoli, spruitjes, chinese kool, wortelen, alle gedroogde bonen en erwten zoals linzen en zwarte bonen, greens, koolrabi, lima bonen, paddenstoelen, pastinaak, aardappelen (wit en zoet, plus yams), koolraap, spinazie (gekookt), tomaten, groentesap.

Andere Foods

Andere high-kalium voedingsmiddelen bevatten zemelen en zemelen producten, chocolade, koffie, muesli, ijs, melk (alle soorten), melasse, noten en zaden, pindakaas, zoutvervangers, zoutloos bouillon, snuiftabak / pruimtabak, thee, kurkuma en yoghurt. Al het vlees, gevogelte en vis zijn rijk aan kalium.

Portie Controle

Controle over de porties is belangrijk; het eten van grote hoeveelheden voedsel met een matige hoeveelheid kalium kan uw kaliumspiegel meer dan het hebben van een smaak van een voedingsmiddel met een hoog kalium te verhogen.

Uitspoeling naar Kalium Trek of Food

Een methode om wat kalium uit de voeding omvat het snijden van de groenten in kleine stukjes en laat ze zitten in een grote hoeveelheid warm water gedurende enkele uren vóór het koken te verwijderen. Kook de groenten in een grote hoeveelheid water.