Voedingsmiddelen te eten wanneer je Herpes

Herpes is een virus dat ongemakkelijk, met vocht gevulde blaasjes veroorzaakt. Vaak "koortslip" of "koortsblaasjes," deze hobbels worden vaak uitgelokt door voeding. Het herpes virus gebruikt het aminozuur arginine te repliceren, terwijl het aminozuur lysine remt het virus. Eten van voedsel dat rijk is aan lysine en weinig arginine is een van de beste manieren om het virus te bestrijden.

Groenten

Studies hebben aangetoond broccoli, bloemkool en spruitjes drie van de meest effectieve voedingsmiddelen te eten om herpes uitbraken te voorkomen. De meeste groenten hebben hoge niveaus van lysine en lage arginine. Bieten, aardappelen en bonen zijn andere lysine-rijke groenten te integreren in uw dieet.

Fruit

Het eten van vers fruit is een andere manier om grote hoeveelheden lysine te krijgen in uw systeem. Veel van de herfst vruchten hebben hoge niveaus van lysine. Probeer het opnemen van peren, appels en vijgen in uw dieet. De zomer behandelt zoals abrikozen en mango's zijn ook gunstig.

Vlees

Het hebben van een vleesetende eetlust zal je helpen als je herpes. Kip, lam, rund en vis bevatten allemaal lysine.

Zuivelfabriek

Het eten van zuivelproducten als je ervaart een herpes uitbraak zal helpen genezen uw wonden snel. Yoghurt is bovenaan van de grafieken, een van de hoogste niveaus van lysine alle levensmiddelen. Zorg ervoor dat u yoghurt dat glucosestroop of gelatine bevat eten. Gelatine bevat arginine, die uitbraken veroorzaken.

Dranken

Het toevoegen van citroen aan uw water is een snelle manier om de base-evenwicht van uw dieet te verhogen. Zure voedingsmiddelen worden verondersteld bij te dragen aan herpes uitbraken. Vermijd het drinken van cafeïnehoudende dranken, terwijl u een koortslip, zoals cafeïne je arginine niveaus zal toenemen.