Voedingsmiddelen te eten om Lower LDL Cholesterol

Voedingsmiddelen te eten om Lower LDL Cholesterol

Net als veel andere dieet overwegingen, is het vaak belangrijker wat voedingsmiddelen vermijdt men dan welk voedsel hij eet. Cholesterolgehalte zijn geen uitzondering. Een dieet met weinig verzadigde vetten en transvetten is de eerste verdediging tegen hoog cholesterol. Echter, bepaalde voedingsmiddelen werken aanzienlijk goed - met een gezonde routine van de oefening en dieet met mate - tot een lagere low density lipoprotein cholesterol.

Cholesterol

Cholesterol in het bloed werkt om celvorming productie van hormonen en andere lichaamsfuncties helpen. High-density lipoproteïne (HDL) cholesterol wordt als "goede" cholesterol omdat het reinigt low-density lipoproteïne (LDL) of "slechte" cholesterol uit het bloed en breekt plaquevormende in de slagaders. Het hebben van te veel LDL-cholesterol kan een opbouw van het in de slagader muren veroorzaken en leiden tot atherosclerose, hart-en vaatziekten en beroerte. Juiste cholesterolgehalte boven de 40 mg / dl voor HDL en onder 160 mg / dl voor LDL.

Omega Threes

Omega-3 vetzuren - werk hoog cholesterolgehalte - die essentieel menselijke groei, ontwikkeling en hersenfunctie zijn. Ze zijn te vinden in vis, zoals heilbot, haring, makreel, zalm en tonijn, of voor een vegetarisch dieet in zeewier en donker groene bladgroenten.

Haver

Het eten van dagelijkse havermout werkt om cholesterol te verlagen. Havermout, haver granen en brood zijn een gemakkelijke en voedzame toevoeging aan een cholesterolverlagend dieet. De oplosbare vezels die lijkt te doen de truc wordt ook gevonden in fruit zoals appels, peren en pruimen.

Noten

Walnoten zijn een uitstekende bron van meervoudig onverzadigde vetten. Andere noten, dat een minder groot, maar nog steeds behulpzaam rol in het verlagen van cholesterol hebben zijn amandelen, hazelnoten, pinda's, pecannoten en pistachenoten. Omdat de juiste gewicht blijven is zo'n belangrijk ingrediënt van verlaagd cholesterol, noten en hun high-calorie-inhoud moet worden geconsumeerd met mate effectief te zijn.

Olijfolie

Er is veel bewijs dat het verband tussen het mediterrane dieet en een lange levensduur. Hoewel het dieet is meer over een gezonde levensstijl van dieet, lichaamsbeweging en gematigdheid, een veelgebruikt ingrediënt in de voeding van de bewoners rond de Middellandse Zee is olijfolie. Extra vierge olijfolie verlaagt LDL zonder negatieve gevolgen voor HDL en bevat krachtige antioxidanten.

Lijnzaad

Omdat vegetariërs in het bijzonder minder cholesterol vechten ingrediënten kunnen hebben in hun dieet, het toevoegen van lijnzaad is een eenvoudige en effectieve manier om het cholesterol te verlagen. Roeren gemalen lijnzaad in yoghurt, beregening het op salades en granen, toe te voegen aan beslag of beregening hele lijnzaad bovenop stoofschotels zijn allemaal eenvoudige manieren om de gezonde oplosbare vezels gevonden in lijnzaad aan het dieet op te nemen.