Voedingsmiddelen te elimineren om je cholesterol te verlagen tarieven

Voedingsmiddelen te elimineren om je cholesterol te verlagen tarieven

Cholesterol is een wasachtige stof die wordt gebruikt door het lichaam om nieuwe cellen te bouwen. Te veel cholesterol kan echter leiden tot gezondheidsproblemen zoals hart-en vaatziekten en beroerte. Goede cholesterol staat bekend als HDL waar als slechte cholesterol bekend als LDL. U kunt uw cholesterolgehalte te beheren met een gezond dieet.

Gezondheidsrisico's van een hoog cholesterol

Hoog cholesterol vormt vele gezondheidsrisico's. In overtollige niveaus, kan vet zich ophopen aan de zijkanten van je bloedvaten die kunnen voorkomen dat een normale doorstroming van bloed en zuurstof uit het bereiken van uw hersenen en andere delen van je lichaam. Als al erg genoeg, kan dit leiden tot een hartaanval of een beroerte.

Transvetten en verzadigde vetten

Elimineer transvetten en verzadigde vetten uit je dieet. Deze vetten, die in de meeste commercieel gebakken producten, niet alleen de LDL cholesterol maar HDL cholesterol verlagen. U mag niet meer dan 10 procent van je dagelijkse calorie-inname te krijgen van verzadigde vetten. Gezonde vetten zijn te vinden in voedingsmiddelen, zoals walnoten en amandelen.

Dietary Cholesterol

Cholesterol zelf is ook te vinden in verschillende voedingsmiddelen. Zorg ervoor dat u beperken uw cholesterol-inname per dag niet meer dan 300 milligram. Cholesterol wordt gevonden in voedingsmiddelen zoals melk, orgaanvlees en eidooiers. Vervang deze voedingsmiddelen met magere melk en mager vlees met weinig vet.

Voedsel te eten

Eet voedsel dat weinig verzadigde vetten en transvetten zijn. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan oplosbare vezels gunstig zijn voor het verlagen van cholesterol-tarieven en voedingsmiddelen met een hoog omega-3 vetzuren, zoals vis zoals zalm en tonijn. Eet volkoren voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels en weinig vet. Het is ook belangrijk om te bewegen toe te voegen aan uw wekelijkse routine.