Voedingsmiddelen om nooit eten voor het verliezen van vet

Voedingsmiddelen om nooit eten voor het verliezen van vet

Het verliezen van vet kost veel hard werk en zelfbeheersing. Het maken van eenvoudige dieet en levensstijl veranderingen kan helpen leiden tot een langer, gelukkiger en slanker leven. Het eten van een dieet rijk aan eiwitten, vezels, voedingsstoffen en onverzadigde vetten zal u helpen uw gewichtsverlies doelen te bereiken. Zette de frisdrank en wat water drinken. Eet een appel als je halverwege de middag snack in plaats van een zak chips. Eenvoudige veranderingen zullen leiden tot goede resultaten, dus elimineren de voedingsmiddelen waarvan bekend is dat gewichtstoename veroorzaken.

Trans Fats

Een studie uitgevoerd aan de Harvard University in 2006 bleek dat transvetten bijdragen aan winst meer dan andere vetten gewicht. Lees de voeding etiketten voordat consumeren verpakte levensmiddelen. Het is ook een goede gewoonte om restaurants wat voor soort vetten worden gebruikt om hun voedsel te maken te vragen. Het wegwerken van transvetten uit je dieet kan ondersteunen gewichtsverlies. Transvetten in veel gebakken en verwerkte voedingsmiddelen zoals donuts en koekjes. Vermijd andere voedingsmiddelen met transvetten, zoals frites, crackers, margarine, pasteikorsten en koekjes.

Fried Foods

Veel gefrituurd voedsel zijn gehavend in een coating die rijk is aan koolhydraten, suiker en calorieën. Na het eten is gefrituurd, de calorie-inhoud omhoog schiet, wat bijdraagt ​​aan gewichtstoename. Gefrituurde voedingsmiddelen, zoals frites en loempia's, hebben weinig voedingswaarde. Het bakproces elimineert vrijwel elke vitaminen en mineralen in het voedsel. In plaats van het bestellen van de gebakken bijgerecht bij restaurants, bestel een salade, gestoomde groenten of fruit cup. Vermijd uienringen, calamari, kippenvleugeltjes, mozzarella sticks, gebakken kip en andere gefrituurde voedingsmiddelen.

High Fructose Corn Syrup

Een studie uitgevoerd aan de Princeton University in 2010 suggereerde dat hoge fructose oubollig siroop bijgedragen tot gewichtstoename meer dan andere zoetstoffen. De studie toonde ook aan dat de sterk geconcentreerde zoetstof bevorderde een hogere prevalentie van buikvet. Populaire voedingsmiddelen die high fructose corn syrup bevatten, zijn frisdrank, brood en specerijen. Lees nutritionele labels om te bepalen welke producten geen high fructose corn syrup bevatten. Sommige voedingsmiddelen die high fructose corn syrup, die u wilt vermijden, kan het bevatten sap, bepaalde ontbijtgranen, gebak, snoep, koekjes, cakes, ingeblikt fruit en mueslirepen.

Verwerkte Sweets

Suikerhoudende lekkernijen, zoals cake en koekjes, worden geladen met calorieën en vet. Vetvrije of vetarme versies van snoep kan compenseren voor het gebrek aan smaak door wordt gevuld met meer suiker en meer calorieën. Probeer het eten van een stuk fruit als je in de stemming voor iets zoets. Vermijd het eten van donuts, taarten, cupcakes, snoep, chocolade, muffins, koekjes, gebak en ijs.