Voedingsmiddelen die zijn slecht voor Acne

Acne is een lastige huidaandoening te behandelen. Vooruitgang in de geneeskunde hebben meestal via voorschrift van een dermatoloog is een grote verscheidenheid van orale medicatie en acne crèmes ter beschikking gesteld,. Wat gebeurt er op het oppervlak van je huid is werkelijk een manifestatie van uw algehele gezondheid. Daarom behandelen van acne succesvol vrijwel altijd omvat dieet wijzigingen ook. Er is niet een voedsel dat alle acne-patiënten moeten vermijden, maar er zijn een aantal voedingsmiddelen die problematisch kan zijn voor veel mensen.

Acne en zuivelproducten

Zuivelproducten kunnen acne verergeren in vele individuen. Als je melk moet drinken of te consumeren zuivelproducten, kopen gecertificeerde biologische producten. U zult nog steeds worden blootgesteld aan de van nature voorkomende hormonen in melk, maar je zal niet worden blootgesteld aan de extra hormonen koeien worden gegeven die in conventionele zuivelproducten zijn.

Suiker en Acne

Vermijd "junkfood" en andere zoete voedingsmiddelen. Suiker niet direct acne veroorzaken, maar suiker doet afbrekende het immuunsysteem. Een overbelast immuunsysteem wordt gelinkt aan huidaandoeningen, zoals acne.

Het consumeren van voldoende water

Vermijd suikerhoudende dranken. In aanvulling op het immuun-verlagende effect van suiker, als je het consumeren van frisdrank en andere suikerhoudende dranken, meestal je drinkt minder water, ook. Drinken voldoende water nodig voor het behoud heldere, gezonde huid.

Acne verergerende factoren

Beperk kruidige voedingsmiddelen zoals cayennepeper en rode paprika en tomaten. Deze voedingsmiddelen geen acne, maar kunnen de bloedsomloop, waaronder bloedtoevoer naar het gezicht, die roodheid kan verhogen.

Preventie / Oplossing

Terwijl u misschien niet uw acne helemaal alleen te wissen door dieetmaatregelen, het is de moeite waard om gezond te eten. Realiseer je dat het zou duren twee maanden of meer om een ​​merkbare verbetering ten opzichte van veranderingen in het dieet alleen te zien.