Voedingsmiddelen die zijn rijk aan vitamine E

Vitamine E is een belangrijke noodzaak voor het menselijk lichaam; echter, omdat het lichaam niet vitamine E natuurlijk, we moeten het van bepaalde voedingssupplementen. Met zo veel andere voedingswaarde feiten om te onthouden tijdens het winkelen, kan het moeilijk zijn op keer om precies te achterhalen welke voedingsmiddelen een hoog gehalte aan vitamine E. bevatten

Identificatie

Als je eenmaal weet welke basisvoedsel groepen zijn rijk aan vitamine E, zal het veel gemakkelijker zijn om dienovereenkomstig te winkelen of bestelling:
--Nuts En zaden: pijnboompitten, zonnebloempitten, pinda's (pindakaas), amandelen, walnoten en hazelnoten.
--Vegetable Oliën: de meeste olie uit groenten zullen hoog gehalte aan vitamine E en voordelig in kleine doses zijn. Deze bevat maïs, saffloer, katoenzaad en palmolie.
--Think Groen: avocado's, spinazie, raapstelen en boerenkool hebben allemaal goede hoeveelheden vitamine E.
--Cereals (Versterkte of kant-en-klaar) bevatten hoge niveaus evenals tarwekiemen, die een topping voor warme granen of havermout kan zijn.
--Fruits Zoals kiwi en appels.

Kenmerken

Ironisch genoeg voedsel dat je zou kunnen denken zijn slecht voor u of u overwegen nietjes zoals mayonaise en tomatenpuree zijn eigenlijk goede bronnen van vitamine E. Bovendien, omdat ze specerijen, kunnen ze worden gebruikt in verschillende vormen, terwijl nog steeds zodat u voedingsstoffen binnen te krijgen.

Volgens weightlossforall.com, andere bronnen zijn eigeel, margarine, popcorn en spongecake.

Leuk feitje

De RDA of de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van vitamine E is 15 mg per dag, afhankelijk van het Linus Pauling Institute aan de Oregon State University.

Voordelen

Studies hebben aangetoond dat vitamine E essentieel is voor een optimale gezondheid. Het is bekend dat grote voordelen op het gebied van huidverzorging. Sommige diëten zijn ook gemaakt om het idee dat voedsel zoals avocado en amandelen maken de buik platter. Daarnaast is een aantal studies aangetoond dat het kan helpen bij staar en Alzheimer, maar deze bevindingen niet bevestigd.

Overwegingen

Het is belangrijk om te onthouden dat kan hoewel deze voedingsmiddelen veel vitamine E, evenals met andere vitaminen en voedingsstoffen, bepaalde methoden van bereiding of opslag veroorzaken ze hun vermogen verliezen. Vind de beste manier om maaltijden te bereiden, zodat u de hoogste uitkering uit het voedsel.