Voedingsmiddelen die Verminder Belly Fat

Elk jaar als de zomer en badpak seizoen hits, we allemaal zouden bijna alles doen om een ​​platte, afgezwakt maag en buik hebben. Helaas is dit deel van het lichaam is een van de moeilijkste om toon en slank, waardoor de meeste mensen om ten minste enkele buikvet hebben. Maar er is hoop: Er zijn een aantal soorten voedsel en mineralen je kunt eten voor een plattere buik.

Eet "Good" Fats

Knip de slechte vetten in uw dieet en eten alleen de "goede" degenen, waaronder monosaturated vetten, die zijn te vinden in olijfolie, pinda-olie, noten, zaden en avocado's. Onverzadigde en polysaturated zijn ook goed types en worden in plantaardige olie, zonnebloemolie, soja, noten en zaden. Bij het koken, kiest deze "goede" vetten, in plaats van de slechte, zoals verzadigde vetten en transvetten. Veel gebakken voedingsmiddelen, chips en een aantal verwerkte granen zijn zeer hoog in verzadigde of transvetten, dus lees de etiketten en vermijd ze zoveel mogelijk.

Gehydrateerd te blijven

Het drinken van voldoende water is van essentieel belang bij het verminderen van buikvet. Streven naar ten minste 64 oz. een dag --- acht volle glazen --- en zelfs meer als je het te beheren. Water spoelt uw systeem, het wegwerken van toxines. Hoe meer water je dagelijks drinkt, hoe meer giftige stoffen worden geëlimineerd uit uw lichaam, helpt vet af te breken.

Eiwitten en mineralen

Het eten van de juiste soorten eiwit kan slanken je taille te helpen, omdat ze je langer een vol gevoel, waardoor je drang om te snack, en hebben de toegevoegde bonus van het stimuleren van uw energie en metabolisme. Eet mager vlees zoals vis, kip of kalkoen. Eiwit kan ook komen door het eten van vet-vrije zuivelproducten, eieren en noten. Doel voor slechts een handvol ongezouten amandelen, walnoten of paranoten omdat ze worden geladen met calorieën. Selenium is ook aangetoond te helpen verminderen buikvet, alsmede het risico van bepaalde kankers. Voedingsmiddelen rijk aan selenium zijn onder andere vis, kip, noten, vlees, soja en haver. U kunt ook een selenium supplement, maar lees het etiket en de volgende dosering aanwijzingen zorgvuldig door, want overtollige hoeveelheden selenium giftig kunnen zijn.

Eet je fruit en groenten

Oranje-gekleurde groenten en fruit zijn goed in het helpen af ​​te breken buikvet. Abrikozen, wortelen, meloen, sinaasappelen, grapefruit en perziken zijn goede voorbeelden. Deze voedingsmiddelen zijn ook rijk aan vitamine C en beta-caroteen, twee voedingsstoffen die essentieel zijn voor een gezond lichaam. Eet groenten rauw zo vaak mogelijk en kies meer groenten dan fruit zoveel vruchten hebben een hoog gehalte aan suiker. Vruchtensap bevat ook een hoog gehalte aan suiker, zodat de belasting op groenten en fruit in hun natuurlijke staat om je buik plat. Combineer uw groenten en fruit met glasvezel tot langer vol en natuurlijk voel reguleren uw spijsvertering.