Voedingsmiddelen die Trigger Diabetes

Uw arts vertelt u dat u een hogere dan normale bloedsuikerspiegel en kunnen een risico voor diabetes. Of je bent op dit moment niet een diabeticus, maar je hebt een familiegeschiedenis van diabetes. Het voedsel dat je eet kan helpen uw bloedsuikerspiegel te verhogen en het verhogen van uw risico op diabetes, respectievelijk verlagen en uw risico te verlagen.

Wat is diabetes?

Diabetes ontstaat wanneer je lichaam niet te gebruiken of goed te verwerken insuline (een natuurlijk voorkomend hormoon in het lichaam). Je moet insuline om suiker, koolhydraten, zetmeel en voedsel om te zetten in energie om je lichaam brandstof. Pre-diabetes treedt op wanneer uw bloedsuikerspiegel hoger is dan normaal. Ongeveer 57 miljoen Amerikanen kunnen pre-diabetes hebben.

Dieet en Diabetes

U moet een speciaal dieet volgen als je diabetes hebt. Datzelfde dieet kan helpen als je wilt om diabetes te voorkomen. En het eten dat je diabetes erger maakt is het voedsel het meest waarschijnlijk om te helpen leiden het.

Foods te vermijden

Vermijd suiker. Dit geldt ook voor honing, bruine suiker en high fructose corn syrup (HFCS). Beperk zetmeelrijke voedingsmiddelen (die overgaat tot suiker) zoals witte rijst, wit brood, aardappelen en pasta. Blijf weg van vette, gefrituurde of bewerkte voedingsmiddelen (en geen dierlijke vetten of transvetten). Beperk de inname van zout. Wijn en alcohol moet ook worden vermeden.

Voedingsmiddelen die kunnen helpen

Eet meer eiwitten, met name vis, soja en linzen. Complexe koolhydraten met een hoog vezelgehalte (zoals groenten, fruit en volkoren granen) zijn ook goed en helpen reinigen van uw systeem. Gebruik enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetten.

Gebruik de glycemische index

De glycemische index is een systeem dat voedsel prijzen naargelang hoeveel koolhydraten die ze bevatten. Eten wordt beoordeeld op een schaal van 1 tot 100. Alle voedsel dat hoog op de glycemische index is een voedingsmiddel dat kan helpen trigger-diabetes en moet worden beperkt.

Oefening in aanvulling op een dieet

Matige lichaamsbeweging helpt bij het verbranden van calorie├źn, proces suiker en koolhydraten beter en het gewicht te verminderen.