Voedingsmiddelen die Target Belly Fat

Voedingsmiddelen die Target Belly Fat

Als je overtollig buikvet, heb je waarschijnlijk geprobeerd alles wat je kunt bedenken om trim van die abs: crunches, sit-ups, cardio workouts, radicale diëten. Het eten van de juiste voeding kan helpen gewicht te verliezen, en bepaalde soorten voedsel te bevorderen vetverbranding. Verminder de hoeveelheid suiker, alcohol, verwerkte voedingsmiddelen en vet in je dieet en vervangen gezonder-vetverbranding voedsel te beginnen vergieten pond uit je buik.

Knoflook

De Insider merkt op dat knoflook verhoogt niet alleen je immuunsysteem, het versnelt je stofwisseling, zodat je sneller calorieën verbranden. Knoflook kan ook reguleren je bloedsuikerspiegel, waardoor insuline laag, zodat wat je vet verbrandt, geen koolhydraten is.

Fruit

Terwijl u misschien wel eens gehoord dat felgekleurde bessen zitten vol met antioxidanten, zou je niet weten dat ze bevorderen ook vetverbranding. Bessen bevatten een hoog gehalte aan pectine, een natuurlijke suiker die als verdikkings- of bindmiddel. De pectine in bessen trekt het waterrijke vetcellen, waardoor uw lichaam van het absorberen zo veel vet als het anders zou kunnen. Andere vruchten met een hoog gehalte aan pectine bevatten citrusvruchten, appels en kweepeer. Deze vruchten zijn niet alleen een gezonde snack, maar ze zullen werken om je buikvet te richten.

Gember

Ginger is een pittige kruid dat kan zorgen voor energie, het verbeteren van de bloedsomloop en het vergroten van uw stofwisseling. U kunt gemakkelijk de grond of verse gember toevoegen aan soepen, salades of hoofdgerechten, of kook het met water tot een stimulatie thee maken. Gember thee zal niet alleen je energie niveaus te doen herleven na een lange dag, maar zal u helpen vet te verbranden sneller.

Lean Eiwitten

Magere eiwitten zoals vis of tofu leveren energie en voeg evenwicht gezonde groenten voor een complete maaltijd. Terwijl je moet bezuinigen op gefrituurd voedsel en rijke vlees om overtollig buikvet te verbranden, moet je nog steeds richten op het verkrijgen van voldoende eiwitten. Vis, sojabonen en tofu producten zal uw lichaam voelt lichter en schoner.

Groenten

Prevention.com merkt op dat, terwijl alle groenten bijdragen aan een gezond dieet, bepaalde soorten groenten veroorzaken meer gas dan anderen. In plaats van het eten van kool, broccoli of bloemkool, dienen groene bonen, champignons of squash. Deze groenten hebben een grotere waterinhoud en hebben minder kans op maag opgeblazen gevoel en gas dat zal interfereren met je buik-vetreductie veroorzaken.