Voedingsmiddelen die Smelt Belly Fat

Voedingsmiddelen die Smelt Belly Fat

Helaas is het niet mogelijk "spot verminderen" - een term voor op dieet van een bepaald deel van het lichaam. Als je probeert om vet te verliezen van de buik gebied, moet je je algehele vetpercentage te verlagen. Het eten van een gezonde, evenwichtige voeding en regelmatig te oefenen zijn essentieel, maar weten welke voedingsmiddelen stimuleren de stofwisseling en helpt vetten te verwerken die u kunnen helpen met uw gewichtsverlies doelen.

Vruchten rijk aan vitamine C

Vruchten met een hoog gehalte aan vitamine C verhogen de productie van het aminozuur carnitine. Carnitine speelt een cruciale rol bij de verwerking van vet. Het helpt het lichaam verdunde vetten, waardoor ze gemakkelijker te spoelen. Vruchten met een hoog gehalte aan vitamine C bevatten citroenen limoenen, sinaasappels, mandarijnen, guave, grapefruit en tomaten.

Hoogwaardige eiwitten

Bij het verteren van eiwitten, worden van uw lichaam stofwisseling verhoogt en meer calorieën verbrand in rust. "Hoge kwaliteit eiwitten" verwijzen naar bronnen die nog een hoog eiwitgehalte hebben bevatten weinig vet en calorieën. Prime voorbeelden zijn onder meer eiwitten, mager rood vlees, witte vis en gevogelte.

Vette vis

Behalve dat het een grote bron van eiwitten, vette vis zoals forel, zalm en tonijn bevatten grote hoeveelheden omega-3 essentiële vetzuren, een "goede" vetten. Deze vetzuren hebben veel nutritionele voordelen, zoals het bevorderen van een gezonde hersenfunctie en weefselherstel en onderhoud. Het beste van alles, ze helpen het lichaam te verwerken en uit te spoelen vetten.

Noten en zaden

Noten en zaden zijn een andere bron van "goede vetten." Daarnaast zijn ze rijk aan vezels, waardoor de spijsvertering efficiënt werken en reguleren insulinerespons. Ze zijn een geweldige snack eten, houdt je langer vol en het voorkomen van cravings voor ongezonde snacks. Ze bevatten een groot aantal calorieën, zodat uw grootte van de porties te beperken tot niet meer dan een handjevol.

Bonen en Peulvruchten

Bonen en peulvruchten zijn een andere grote bron van vezels. Sommige bieden zelfs een behoorlijke dosis van eiwit, terwijl de resterende weinig vet en calorieën. Red bruine bonen zijn een goed voorbeeld.

Spaanse pepers

Pepers en andere hete pepers bevatten een actieve voedingsstof genaamd capsaïcine. Capsaïcine geeft je stofwisseling een gezonde boost voor maximaal 20 minuten na consumptie, die u helpen om overtollige calorieën en vet te verbranden.