Voedingsmiddelen die Ontlast Allergie symptomen

Veel mensen proberen om allergieën te bestrijden door het beheersen van hun omgeving. Sommigen van hen zouden zelfs een aantal extreme oplossingen, zoals hun kussenslopen schoonmaken elke dag, het vermijden van het naar buiten gaan of het installeren van dure lucht-filtratie systemen in hun huis te nemen. In feite is een handige manier om uw allergie symptomen te bestrijden is om te consumeren van bepaalde voedingsmiddelen die helpen bij het verminderen inflammatoire chemische stoffen in je lichaam, of maak uw afweersysteem minder gevoelig voor allergenen.

Yoghurt

Om een ​​goede gezondheid te behouden, je spijsverteringskanaal moet balans van goede en slechte bacteriën. Wanneer de weegschaal is uitgeschakeld, er een grote kans gist overgroei in de maag, die kan het immuunsysteem overgevoelig. Regelmatig yoghurt verbruik kan bijdragen tot het herstel van dat evenwicht en houdt het immuunsysteem "stress-vrij." Onderzoekers van de University of California, Davis, meldde dat het consumeren van een kopje yoghurt per dag allergische symptomen kan verminderen met 10 procent. In Finland, allergologen vond ook dat yoghurt opruimen huidallergieën kan helpen zoals ernstige eczeem.

Voedingsmiddelen rijk aan Omega-3

Omega-3 vetzuren helpen bij het verminderen van de vorming van inflammatoire chemicaliën en dus maak uw allergische symptomen minder ernstig. Een Duitse allergie enquête in 2004, bijvoorbeeld, meldde dat mensen die veel omega-3 vetzuren geconsumeerd had de laagste tarieven van hooikoorts. Goede bronnen van omega-3 vetzuren zijn vette vis zoals zalm, makreel, ansjovis, haring en sardines. Als vis is niet uw favoriete voedsel, kun je omega-3 vetzuren te krijgen van lijnzaadolie of walnootolie plaats.

Flavonoïde-rijke voedingsmiddelen

Flavonoïden zijn natuurlijke anti-inflammatoire middelen. Goede bronnen van flavonoïden bevatten appels, rode uien, knoflook, bananen en thee. In het nummer van april 2005 "Gezondheid", staat dat flavonoïden kan verminderen ontstekingen dat sinus congestie en pijn veroorzaakt. Bovendien, een recent Koreaanse werd aangetekend dat flavonoïden in knoflook en rode ui anti-astmatische eigenschappen, vergelijkbaar met die in sommige astma medicatie.

Magnesium-Rich Foods

Als je astma hebt, overweeg dan het toevoegen van magnesium-rijke voedingsmiddelen aan uw allergie dieet plan. Magnesium is bewezen om te helpen ontspannen long spieren en longfunctie verbeteren. Volgens de uitgave van "Better Nutrition," november 2008 37 kinderen en tieners met astma kregen 300 mg magnesium per dag. Daardoor werden ze beter bestand tegen astma triggers en konden het gebruik van astma geneesmiddelen verminderen met 40 procent. Sommige magnesium-rijke voedingsmiddelen zijn zonnebloempitten, tofu, artisjokken, spinazie, snijbiet en black-eyed peas.

Wat niet te eten

Net zoals bepaalde voedingsmiddelen kan verlichten symptomen van allergie, kunnen anderen ze verergeren. Om gezond te blijven, daarom moet u uw inname van de volgende allergie-stemmende voedingsmiddelen te beperken:

Melk en kaas --- Zij kunnen uw sinus congestie erger te maken door het verdikken van het slijm.

Vet vlees en bewerkte voedingsmiddelen --- Deze bevatten "slechte" vetten die het lichaam stimuleren om meer inflammatoire chemische stoffen vrijkomen.

Omega-6 vetzuren --- Voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-6 vetzuren zijn een gemengde zegen. Ze kunnen helpen bij het verlagen van het risico van hart-en vaatziekten, maar ze hebben de neiging om ontsteking en immuunreacties te intensiveren. Voedingsmiddelen met een hoog omega-6 vetzuren omvatten plantaardige oliën, maïs en mayonaise.