Voedingsmiddelen die menopauzale opvliegers Ontlast

Opvliegers zijn een gemeenschappelijk symptoom van de menopauze, een plotselinge ongemakkelijke gevoel van overmatige warmte. Sommige vrouwen hebben ernstige opvliegers die meerdere keren voorkomen per dag, waardoor ze hevig transpireren en duizelig en misselijk.
Veel media-aandacht gericht op een aantal voedingsmiddelen die zijn geassocieerd met minder overgangsklachten, maar verminderen van de frequentie van opvliegers meer te maken waarmee voedingsmiddelen te vermijden dan de te consumeren. Slechts een paar stoffen hebben aangetoond enige belofte voor het verlichten of verminderen van opvliegers.

Sojasaus

Veel aandacht wordt besteed aan soja vanwege de lagere frequentie van opvliegers bij vrouwen die in bepaalde Aziatische landen waar soja is een veel voorkomende dieet component. De Mayo Clinic stelt vast dat deze vrouwen zijn tweederde minder kans op opvliegers en andere symptomen van de menopauze dan vrouwen elders wonen melden.

Ontbreken van wetenschappelijk bewijs

Aan de andere kant zijn de meeste wetenschappelijke studies van verhoogde soja consumptie vrouwen opvliegers geen significante voordelen gevonden. Het is moeilijk om een ​​component te isoleren van de traditionele Aziatische dieet zoals soja, als de voeding ook minder vet, minder vlees en groenten dan moderne westerse diëten.

Zilverkaars

Een Duitse studie van meer dan 600 vrouwen vonden een significante verbetering opvliegers en andere symptomen van de menopauze bij vrouwen die 20 tot 60 mg van het kruid zilverkaars driemaal daags. Aan de andere kant, een klinische studie gefinancierd door de National Institutes of Health gevonden zilverkaars geen betere effecten dan placebo's te hebben.

Het vermijden van Heat-producerende voedingsmiddelen

Voedingsmiddelen die een lichte stijging van de lichaamstemperatuur en sommige transpiratie in niet-menopauzale individuen kunnen veroorzaken kunnen menopauzale opvliegers veroorzaken. Deze omvatten alcohol, cafeïne en kruidig ​​voedsel.

Zuivelfabriek

Vrouwen ervaren opvliegers wilt misschien een levensmiddel dagboek bij te houden en zien of ze kunnen bijhouden welke stoffen veroorzaken problemen. Zuivel, bijvoorbeeld, worden vaak gerapporteerd als verzwarende opvliegers. Dit kan veranderen in een vicieuze cirkel als menopauzale vrouwen wordt aangeraden om hun zuivel inname te verhogen om calcium te verhogen en osteoporose te voorkomen.

Suiker

Overmatige inname van geraffineerde suiker kan ook leiden tot opvliegers. Hoge suikerconsumptie is gerelateerd aan verhoogde hartslag en scherpe pieken en dalingen in de bloedsuikerspiegel, die allemaal kunnen zweten, zelfs in niet-menopauzale individuen veroorzaken.