Voedingsmiddelen die je niet eet Toen You Have Eczeem

Voedingsmiddelen die je niet eet Toen You Have Eczeem

De inflammatoire huidaandoening eczeem volgt meestal een periode van flare-ups en remissie. De precieze oorzaak is onbekend, maar de Mayo Clinic.com meldt een storing immuunrespons die ten onrechte aanslagen huidweefsel waarschijnlijk veroorzaakt dit probleem. Veel mensen met eczeem hebben ook een allergie van een soort. Hoewel er geen definitieve richtlijnen bestaan ​​op voedingsmiddelen te elimineren zonder twijfel, zou het handelen van bepaalde voedingsmiddelen eczeem erger te maken, en te experimenteren met de afschaffing ervan kan u helpen bij persoonlijke triggers eventuele identificeren.

Inflammatoire Foods

Ontsteking verergert elke huidconditie. Wat de autoimmune component eczeem, ontsteking toeneemt in aanwezigheid van voorwaarden die voortvloeien uit onjuiste immuunrespons; ontsteking verergert ook deze voorwaarden, het creëren van een vicieuze cirkel. Alternatieve geneeskunde expert Dr Andrew Weil en de Universiteit van Maryland Medical Center raden bezuinigen op voedingsmiddelen bekend om de ontsteking te veroorzaken. Wanneer gegeten in overmaat, omega-6 vetzuren vraagt ​​het lichaam om chemische stoffen die ontstekingen bevorderen produceren. De rijkste bronnen omvatten zonnebloemolie, saffloerolie, sojaolie, sesamolie en gemengde plantaardige oliën. De meeste commercieel bereide snacks gebruiken deze oliën. Bij het koken, kiest oliën zoals koolzaadolie en olijfolie in plaats daarvan. Verzadigde vetten in vlees en andere dierlijke voedingsmiddelen ook bijdragen aan de ontsteking. Weil beveelt ook bezuinigen op geraffineerde koolhydraten en suiker, die beide reageren met eiwitten in het lichaam te bevorderen ontsteking.

De meest voorkomende voedselallergenen

Vanwege het verband tussen eczeem en allergieën, het eten van het voedsel dat het meest waarschijnlijk allergische reacties of gevoeligheid veroorzaken kan het eczeem verergeren. De meest voorkomende boosdoeners zijn onder andere zuivel, soja, citrus, pinda's, tarwe en mogelijk alle granen die gluten, vis, eieren, maïs en tomaten bevatten. Als u vermoedt dat u een voedselallergie, een arts voor het testen. Je kunt ook experimenteren met een eliminatie dieet dat gaat het uitsnijden van een bepaald voedingsmiddel voor een bepaald tijdsbestek en het toevoegen van het terug in om te zien of het een verschil maakt in uw conditie. Voor een optimaal resultaat, in overleg met een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg kennis over het uitvoeren van dit soort dieet.

Voedingsmiddelen met een hoog histamine

Veel voedingsmiddelen bevatten de chemische histamine. Hoewel meestal niet problematisch u symptomen die lijken op een allergische reactie kunnen lijden als je niet over een voldoende boetiek van het enzym die nodig is voor de afbraak in het lichaam. Aangeduid als "histamine intolerantie," de British Allergy Foundation meldt deze voorwaarde is gekoppeld aan een aantal gezondheidsproblemen, waaronder eczeem. Je kunt niet volledig uitgesneden histamine door zijn aanwezigheid in tal van voedingsmiddelen, maar bezuinigen of elimineren van de rijkste bronnen alsmede levensmiddelen bekend om histamine vrij in de bloedbaan zal helpen. Potentieel problematische voedingsmiddelen bevatten gefermenteerde levensmiddelen, alcohol, chocolade, citrusvruchten, spinazie, aubergines, tomaten, vis, kip, verwerkt vlees - vooral gerookt of gezouten - Biergist, alcohol, ongekookt ei blanken, ananas en aardbeien.

Aanbevolen Foods

De belangrijkste voedingsmiddelen u kunt opnemen in een dieet bestrijding eczeem een ​​anti-inflammatoire werking hebben. Voorbeelden zijn antioxidant-rijke vruchten en groenten in een breed scala van kleuren en voedingsmiddelen die rijk zijn aan anti-inflammatoire omega-3 vetzuren zoals lijnzaad, hennepzaad en walnoten. Vette, vette vis zijn een goede bron ook, maar je zou kunnen hebben om het verbruik te beperken als u vermoedt dat histamine intolerantie. Kies volkoren granen zoals bruine rijst, havermout en volkoren, tenzij u de gevoeligheid te ontdekken om zo goed gluten als plantaardige eiwitten zoals noten, zaden en bonen.