Voedingsmiddelen die helpen uw blaas

Voedingsmiddelen die helpen uw blaas

Blaasproblemen zoals urineweginfecties (UWI) en interstitiële cystitis zijn vaak zeer pijnlijk. Het voelt alsof je nodig hebt om constant te plassen, maar kan niet en als je dat doet, het steekt of brandwonden. Een overactieve blaas is gênant als het kan leiden tot "ongelukken", terwijl blaaskanker dodelijk kan zijn. Er zijn bepaalde voedingsmiddelen die u moet opnemen in uw dieet voor een betere gezondheid van de blaas.

Broccoli

Tal van gepubliceerde studies hebben aangegeven broccoli helpt om blaaskanker te voorkomen. In een studie van het tijdschrift "Cancer Research," gevriesdroogde broccoli spruiten waren verantwoordelijk voor het snijden van de ontwikkeling van blaastumoren bij ratten met de helft.

Alkaline Foods

Wanneer u een urineweginfectie, betekent dit dat uw urine te zuur is. Het eten van alkalische voedingsmiddelen zoals peren of bananen kan helpen de conditie.

Acidophilus Yoghurt

Acidophilus yoghurt bevat "goede" bacteriën die helpen om de gezondheid van het gehele spijsverteringskanaal bevorderen. Dit betekent dat er minder schadelijke stoffen zal de blaas bereiken. Eet deze yoghurt om de blaasfunctie en de gezondheid te behouden.

Cranberry Juice

Het drinken van cranberrysap is bekend om te helpen verlichten van de symptomen van pijnlijke urineweginfecties. Drink een aantal grote glazen bij de eerste tekenen van de symptomen. Het sap stopt bacteriën kleven aan de wanden van de urinebuis en helpt duidelijk de infectie.