Voedingsmiddelen die helpen de hersenen weten

Voedingsmiddelen die helpen de hersenen weten

De hersenen vereist voeding voor het geheugen, concentratie en focus. Een consument kan wekelijks maaltijden koolhydraten, vetten en eiwitten omvatten uit verschillende hersenen voedsel maken. Enkele veel voorkomende hersenen voedingsmiddelen die helpen met het leren van onder meer volle granen, groenten, vis, noten en zaden en vruchten.

Volle granen

Volle granen zijn goede voeding bronnen, met inbegrip van B-vitaminen, voedingsvezels en ijzer. Ijzer levert zuurstof aan het bloed, die reist naar de hersenen. Het eten van volkoren granen zorgt voor een betere denken en concentratie. Een bron van volle granen is volkorenbrood. Consumenten kunnen pindakaas verspreid op een sneetje volkorenbrood.

Groenten

Groenten hebben vitaminen en mineralen met weinig calorieƫn. Een gebruikelijke plantaardige beschouwd hersenen eten spinazie, dat foliumzuur en vitamine B12 verschaft. Andere groenten voor een gezonde hersenen omvatten romaine sla, rode paprika en artisjokharten.

Zeevruchten

Vis heeft essentiƫle voedingsstoffen, zoals zink, ijzer en omega-3 vetzuren. Elk is belangrijk voor de bloedstroom, die zorgt voor retentie hersenen. Volgens de Staat van de Department of Health & Social Services Alaska's, goede keuzes omvatten haring, zwarte kabeljauw en ingeblikte stuk tonijn licht. Ongeveer 6 oz. moet tweemaal per week worden gegeten.

Noten en zaden

Noten en zaden vet, eiwitten en vitamine E, welke hersengebieden voeding voor het absorberen informatie. Individuen kunnen zaden zoals lijnzaad aan salades en soepen toe te voegen; noten, zoals cashewnoten kan worden gemengd in smoothies en milkshakes.

Fruit

Bessen hebben anti-oxidanten, die de hersenen helpt bij het geheugen en cognitie. Deze retentie hersenen stelt individuen om informatie op te nemen. Sommige bessen omvatten aardbeien, moerbeien en bramen, die kan worden toegevoegd aan koude ontbijtgranen of warme havermout.

Water

Het lichaam heeft water nodig voor gezamenlijke smering en om de hersenen van energie te voorzien. Consumenten kunnen water inname te verhogen door het drinken van koffie en kruidenthee of door het eten van meer groenten en fruit, zoals aardbeien. Gesneden citrusvruchten, waaronder limoenen en citroenen, kan smaak toe te voegen aan water.