Voedingsmiddelen die goed te eten & Keep You Volledige

Voedingsmiddelen die goed te eten & Keep You Volledige

Het voedsel dat je eet invloed op uw gezondheid en het algemeen welzijn. Een slechte voeding, veel vet en suiker en laag in voedingsstoffen, kan gewichtstoename, wat kan leiden tot obesitas leiden. Een ongezonde voeding kan ook leiden tot de omstandigheden, zoals hoge cholesterol en hart-en vaatziekten. Om aan deze voorwaarden te voorkomen en om uw gezondheid te behouden, onder meer voedselrijke, het vullen van voedsel in uw dieet. Deze voedingsmiddelen profiteren uw gezondheid en verzadigen u, zodat u minder kans om ongezonde gerechten hunkeren.

Haver

Eet 1 kop haver per dag om te voorkomen of lager hoog cholesterolgehalte, om uw risico op hart- en vaatziekten en diabetes type 2 te verminderen, en om een ​​gezond gewicht te behouden. Haver oplosbare vezels, die de absorptie van cholesterol in het lichaam vermindert. Oplosbare vezels verlaagt slechte cholesterol, maar niet verlagen de goede cholesterol. Als je op een gewicht-verlies dieet, de oplosbare vezels in haver voordelen u, want het vult u op voor een lange periode en verteert langzaam. Haver bevorderen een gezonde spijsvertering en pieken voorkomen in je bloedsuikerspiegel zo hunkeren zijn minimaal. Ze zijn aanwezig in ontbijtgranen zoals havermout en haverzemelen, en haverbloem voor bakken.

Zalm

Eet twee porties zalm per week om uw omega-3 vetzuren, die helpen om uw huid en gewrichten gezond en u te beschermen tegen hart-en vaatziekten te krijgen. Zalm past in een gezonde leefstijl, omdat men alleen portie heeft 183 calorieën. Het is ook laag in transvetzuren en verzadigde vetten, die uw risico op een beroerte en hart-en vaatziekten verhogen. Zalm is een bron van hoogwaardige eiwitten, die je op en helpt bij het spierweefsel onderhoud vult.

Groenten en Fruit

Groenten en fruit bevatten vitaminen en mineralen die je lichaam gezond te houden en helpen te beschermen tegen ziekten zoals hoge bloeddruk en coronaire hartziekte. Ze zijn rijk aan vezels en daarom kan je vullen. De meeste groenten en fruit bevatten weinig vet en calorieën, dus zijn een hoofdvoedsel in gewichtsverlies diëten. Kopen ze bevroren, in blik of gedroogd.

Yoghurt

Yoghurt bevat eiwitten, calcium, kalium, vitamine B-2, vitamine B12 en magnesium. Sommige yoghurt bevatten vitamine D die, in combinatie met calcium versterkt botten en helpt osteoporose voorkomen. Magere yoghurt past in een dieet van het gewichtsverlies en, als je eet yoghurt dat actieve culturen, je spijsvertering ook voordelen bevat. Yoghurt kan worden gegeten als-is, of kan worden toegevoegd aan ontbijtgranen, fruit en smoothies.