Voedingsmiddelen die Fight Niet-kleincellig longcarcinoom

Wanneer de weefsels van de longen repliceren en te ontwikkelen op een abnormaal hoge snelheid, zij vormen zijn algemeen bekend als tumoren karakteristiek van de ziekte verwezen als longkanker. Er zijn twee soorten longkanker: kleincellig en niet-kleincellig. Beiden zijn even gevaarlijk. Volgens de American Cancer Society, slechts 15 procent van de mensen die zijn gediagnosticeerd met niet-kleincellig longkanker zal leven langer dan vijf jaar. Echter, recente studies tonen ook aan dat door regelmatige consumptie van het voedsel onder patiënten hun kwaliteit van leven kunnen verbeteren en versterken van de werking van hun immuunsysteem om hen te helpen vechten tegen de ziekte.

Bessen

Eet meer bessen, vooral aardbeien, bosbessen en frambozen. Ze zijn een uitstekende manier om vitamine C en vezels toe te voegen aan uw dieet. Bovendien, ze bieden je lichaam met flavonoïden, anthocyanosides en ellaginezuur. Recente studies door de American Institute of Cancer Research suggereren deze specifieke stoffen is aangetoond dat de ontwikkeling van niet-kleincellig longcarcinoom en kanker van de huid, blaas en borst voorkomen. Zij fungeren als krachtige antioxidanten, vertragen van de groei van kankercellen en uitschakelen kankerverwekkende stoffen.

Vitamine D

Krijg wat zon. In een studie uitgevoerd door de Vereniging voor de American Cancer Research, patiënten die in de zomer standaard behandeling onderging voor niet-kleincellig longkanker, bij blootstelling aan de zon en vitamine D-inname zijn op hun hoogste, had een vijf-jaarsoverleving dat bijna twee keer zo hoog als die behandeling in de winter onderging. In het licht van deze ontdekking, wilt u misschien uw dagelijkse inname van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D, zoals melk, garnalen, eieren, kabeljauw en zalm te verhogen.

Kurkuma

Strooi er wat kurkuma over uw diner. Dit scherp kruiden, die vele kerrieschotels veroorzaakt een duidelijke gele kleur hebben, bevat ook een chemisch bekend als curcumine. Curcumine sterke anti-inflammatoire eigenschappen. In recente studies van de Anderson Center for Cancer Research, zijn die eigenschappen aangetoond interfereren met de vorming, groei en ontwikkeling van kankercellen. U kunt kurkuma in de kruiddoorgang vinden op zijn eigen, of als het belangrijkste ingrediënt in commercieel bereid kerriepoeder. Het is een mooie aanvulling op kip, lam, rijst en groentegerechten.

Foliumzuur

Kanker is, in de meest algemene zin, een product een defect DNA. Het spreekt vanzelf dat de DNA regulator in foliumzuur, dat een component van dieet foliumzuur of mentyl, kan de groei (of onderdrukking) van kankercellen beïnvloeden. In een onderzoek uitgevoerd door de American Lung Association, werden de lange termijn effecten van foliumzuur onderzocht bij meer dan 27.000 mannen die rookten. Degenen die ervoor hadden ze ten minste de minimale aanbevolen hoeveelheid foliumzuur in hun dieet (400 microgram) gemaakt, verminderden hun risico op het ontwikkelen van longkanker met bijna de helft. Haal je foliumzuur door het drinken van meer sinaasappelsap, het eten van verrijkte ontbijtgranen, snacken op pinda's, en het toevoegen van bladgroenten om je bord - vooral spinazie en boerenkool.

Thee

Warm in de winter of ijs in de zomer, kan thee uw kankerbestrijdende voeding plan van het hele jaar te verbeteren. Maakt niet uit hoe je het zelf bereiden en het maakt niet uit welke kleur het is, thee bladeren bevatten de verbinding kaempferol. Deze stof is onderzocht door onderzoekers van de Harvard Medical School, waar de huidige rapporten suggereren dat de natuurlijke chemische biedt regelmatige theedrinkers een zekere mate van bescherming kanker. Volgens de studie, die ten minste vier koppen koffie per dag consumeren 46 procent minder kans op long-, colon- of pancreaskanker ontwikkelen.

Suggesties

Als u niet in staat om het idee van het maken van grote veranderingen in uw dieet te maken zijn, kunnen kleine veranderingen een groot verschil in uw algehele gezondheid te maken. Bijvoorbeeld, het eten van 5-6 kleine maaltijden, in plaats van 2-3 grote bedrijven, en maatregelen nemen om meer verse groenten en fruit in uw dieet op te nemen kan bijdragen tot een versterking van uw immuunsysteem en uw lichaam helpen vechten tegen de ontwikkeling van kanker.

Waarschuwing

Alternatieve therapieën moeten worden gebruikt ter ondersteuning van conventionele behandelingsmethoden, niet om ze te vervangen. Het eten van de juiste voeding helpt bij het bestrijden niet-kleincellig longkanker, is het niet te genezen is.