Voedingsmiddelen die de bloedglucose verlagen Naturally

Er zijn veel voedingsmiddelen die je kunt eten om je bloedsuikerspiegel op natuurlijke wijze te verlagen. Dit is een goede manier om veranderingen in uw dieet in aanvulling te maken om te werken met uw arts om de bloedsuikerspiegel te verlagen. Dit vertaalt echt eten van een grote verscheidenheid van de juiste voeding met mate ..

Betekenis

Voedingsmiddelen die de bloedsuikerspiegel helpen u diabetes en hoge bloedglucose onder controle te verlagen. Deze voedingsmiddelen helpen om gezond te blijven. Deze voedingsmiddelen zijn fruit, groenten en volle granen. Voedingsmiddelen met te veel calorieën en vet te verhogen vaak de bloedsuikerspiegel

Functie

Bij het eten van voedingsmiddelen die de bloedsuikerspiegel te verlagen, is het van belang om maaltijden zorgvuldig te plannen en te kijken portiegrootte. Eten op een vast tijdstip elke dag is belangrijk. Uw arts kan u een doorverwijzing geven naar een geregistreerde diëtist die u kunnen helpen uw dieet plan.

Soorten

Enkelvoudige koolhydraten zijn de voedingsmiddelen die u nodig hebt om te beperken. Sommige mensen tellen van koolhydraten gebruiken de glycemische index om de juiste koolhydraten te eten kiezen. Een diëtist kan u helpen met dit proces. Kies de gezondste complexe koolhydraten en eiwitten, fruit, groenten, volle granen, bonen en vetarme yoghurt.

Kenmerken

Bij de keuze van voedsel, kies voedsel met veel vezels die de spijsvertering en controles bloedsuikerspiegel helpt. Noten, verschillende soorten bonen, volkoren granen, diverse vruchten en groenten bevatten vezels. De meeste van deze voedingsmiddelen zijn gezonde koolhydraten ook. Beperk vetten en eenvoudige suikers zoals ijs, snoep, en boter. Gebruik gezonde olie zoals olijfolie of koolzaadolie.

Overwegingen

Voedsel dat dieet chloesterol beteugelen zijn mager vlees met weinig vet, ei vervangers in plaats van eigeel, en gezonde vissen. Tonijn, makreel, zalm, heilbot en kabeljauw zijn lager in vet en sommige bevatten omega-3 vetzuren die bloedvetten te verlagen. Het is belangrijk om een ​​verscheidenheid van voedsel te eten en te streven naar diegenen die helpen bij de controle van uw bloedsuikerspiegel.