Voedingsmiddelen die Contan Alkaline

De meeste voedsel heeft een complexe relatie tussen zuur en alkalisch. Deze twee soorten chemische stoffen zijn aanwezig in alle voedingsmiddelen met een aantal voedingsmiddelen zijn meestal zuur, sommige zijn meestal alkalisch, en andere zijn een mix. Beide van deze soorten chemische stoffen zijn belangrijk voor uw dieet. Zuur kan echter corrosief zijn, en het hebben van te veel in uw dieet kan leiden tot maagklachten, waaronder indigestie en brandend maagzuur. Het is belangrijk om het zuur in uw dieet in balans met alkalische voeding bronnen.

Groenten

De meeste groenten bevatten alkaline. In feite zou een lijst van groenten die zuur in tegenstelling tot basische bevatten zeer kort zijn. Alleen maïs, linzen, olijven en winter squash bevatten zuren. Wilt u een-alkalische evenwicht dieet te beginnen, zou de beste plek om te beginnen met uw groenten. Een lijst van veel voorkomende groenten die alkaline bevatten omvat alfalfa, gerst, bieten, broccoli, kool, wortelen, bloemkool, selderij, komkommer, aubergine en knoflook. De combinatie van deze groenten zal helpen maximaliseren van uw vitamine en mineralen inname en ook helpen kick-start van de inname van alkalische in uw dieet.

Fruit

Vruchten zijn een andere grote bron van alkalische in uw dieet. In feite, als met groenten, kan het gemakkelijker zijn een lijst van de groep van vruchten die zure versus alkalisch produceren. Zuurproducerende vruchten bevatten bosbessen, blik of glas vruchten, cranberries, bessen, pruimen en pruimen. Common-alkalische productie van fruit bevatten appels, abrikozen, bananen, de meeste bessen (inclusief bramen), zure kersen, dadels, druiven, sinaasappels, kokosnoten, kalk, perziken, grapefruit en peren. Het lijkt misschien vreemd dat sinaasappels en andere citrusvruchten zuurhoudende vruchten niet zuur zou worden beschouwd. Echter, ze hebben een grotere alkalische dan zure effect in het lichaam.

Eiwit

Meeste eiwitbronnen zijn zeer zuur. In feite, bijna alle rood vlees is zeer zuur en moet worden vermeden indien u streeft naar een hoog-alkalisch dieet. Er zijn echter eiwitbronnen die alkalische bevatten. Omdat eiwit is een belangrijk onderdeel van uw dieet, moet u onder andere deze bronnen, waarbij een evenwicht uw alkalisch. Amandelen, kastanjes, gierst, gefermenteerde tempeh, tofu en wei-eiwit poeder zijn allemaal uitstekende bronnen van alkalisch. Tofu en tempeh zijn ook laag in vet en cholesterol. Integreer een of alle van deze eiwitbronnen in uw dieet.

Kruiden

Er zijn vele kruiden die dienen als een uitstekende bron van alkalisch. Als je probeert om je base-evenwicht, proberen om deze kruiden te integreren in uw dieet. Chili peper, kaneel, kerrie, gember, alle kruiden, miso, mosterd, zeezout en tamari zijn allemaal uitstekende alkalische bronnen. Deze kruiden worden gebruikt in plaats van andere zure extracten. Integreer kaneel toast in uw ontbijt in plaats van gewone boter toast. Flavor je kip met gember of kerrie. Gebruik mosterd in plaats van mayonaise of pindakaas op je boterhammen.

Ander

Hoewel de meeste groepen voedingsmiddelen hebben een aantal voedingsmiddelen die alkalisch bevatten, zijn er ook een aantal andere bronnen van alkalisch die niet in die groepen voedingsmiddelen vallen. Bijvoorbeeld alkalische antioxidant water is een uitstekende bron van alkalisch. De meeste vruchtensappen en apple cider bevatten ook alkalisch. Mineraal water, melasse, verzuurde melkproducten en veggie sappen zijn allemaal hoog in alkalisch. Bee pollen is ook hoog in alkalisch en kan worden verkregen via honing. Lecithine granulaat en groene sappen zijn ook uitstekende bronnen van alkalisch.