Voedingsmiddelen die Burn Meer Energie

Voedingsmiddelen die Burn Meer Energie

Voedselenergie kan worden gedefinieerd als calorieën en alle voedingsmiddelen bevatten calorieën. Levensmiddelen die meer energie of calorieën verbranden, dan worden aangeduid als negatief calorieën voedingsmiddelen. Als u verbruikt minder calorieën dan je lichaam gebruikt tijdens de spijsvertering, zal je gewicht verliezen. Het consumeren van een gezonde voeding met de juiste hoeveelheid voedsel en vloeistoffen, met inbegrip van negatieve calorieën voedingsmiddelen, is het belangrijk om uw algehele gezondheid en welzijn.

Negatief-Calorieën Foods

Negatief-calorieën voedsel, bestaat voornamelijk uit fruit en groenten, zal calorieën te verbranden en te helpen onderdrukken honger. Deze voedingsmiddelen bevatten weinig vet, veel eiwitten, bevatten veel water, en zijn rijk aan vezels - die de spijsvertering vertraagt ​​en voorkomt hongergevoel. Het beste is om deze voedingsmiddelen in hun ruwe staat te eten; koken kan breken hun heilzame enzymen en voedingsstoffen.

Vitamine C en Pectine

Voedingsmiddelen met een hoog vitamine C zijn zeer effectief in het verbranden van energie. Daarnaast is vitamine C vet afbreekt waardoor het makkelijker wordt om te worden gespoeld uit uw systeem. Pectine wordt genoemd waardevol beperken van de hoeveelheid vet die wordt geabsorbeerd door onze cellen. Het is ook gunstig in de waterige absorptie van stoffen die helpen om vet te elimineren. Veel groenten en fruit zijn rijk aan zowel vitamine C en pectine - waaronder appelen, bessen, citroenen, limoenen, sinaasappels en grapefruits.

-Energie Branden Foods

Cayennepeper bevat hoge niveaus van vitamine A en C, vezels, calcium en fosfor. Het bevat ook capsaïcine, het ingrediënt dat peper zijn hete pittige smaak geeft. Je lichaam blijft extra calorieën na het eten capsaicin 20 minuten branden. Als een van de beste vetverbranding kruiden zijn, cayennepeper verbetert zoals cholesterol wordt verwerkt door het lichaam en versterkt het lichaam stofwisseling, die meer calorieën verbrand.

Soja lecithine bevat, een natuurlijke chemische die helpt om het lichaam te houden van accumuleren en afzetten vet. Het eten van een handvol sojabonen drie tot vijf keer per week zal helpen het lichaam om vet sneller te elimineren.

Bananas, samen met sinaasappels en melk, bevatten kalium, een van nature voorkomende chemische stof die je metabolisme verhoogt en reguleert de vochtbalans van uw lichaam.

Laag-vet zuivelproducten, die calcium en eiwitten bevatten, het bevorderen van gewichtsverlies, vechten osteoporose, en helpen om de spiermassa te behouden.

Zalm eiwitrijk en bevat omega-3 vetzuren, die belangrijk zijn voor onze gezondheid. Deze zuren helpen bij het verlagen onze niveaus van leptine die bij het verbranden meer calorieën en hogere stofwisseling tarieven.

Turkije is laag in vet en calorieën en hoog in eiwitten, het helpen om de stofwisseling te stimuleren. Hoe meer eiwit je consumeert, hoe harder je lichaam moet werken om het te verteren.