Voedingsmiddelen die Burn Belly Fat

Het is een mythe dat er voedingsmiddelen die buikvet alleen verbranden. Echter is het mogelijk om voedsel dat buikvet en vet te verbranden op andere gebieden van het lichaam eten. Dit zal de uitstraling van uw heupen, benen, armen en nek en uw buik te verbeteren. Natuurlijk, een dieet met voedsel dat het lichaam vet te verbranden moet worden gecombineerd met een toename van de fysieke activiteit om effectief te zijn.

Identificatie

Sommige mensen hebben de neiging om meer vet te krijgen in hun buik dan anderen. Dit is vooral een kwestie van genetica. Sommige mensen kunnen ijsje te eten de hele dag en niet krijgen een centimeter in de taille, terwijl andere voeding als een gek en kijken hun lef uit te breiden. Als je ouders opgedaan gewicht rond het midden dan ben je waarschijnlijk ook om hetzelfde te doen. Men ook de neiging om vet in de buik dan vrouwen slaan. Ondanks uw genetische neiging, is het mogelijk om je genen te vechten en houd je buik trim. Het is een kwestie van het houden van uw totale lichaamsvet percentage laag. Het eten van een dieet van vetverbranding voedsel samen met een regelmatige lichaamsbeweging programma is de sleutel.

Functie

Zuivelproducten die weinig vet zijn getoond helpen verbranden buikvet. Het heeft te maken met de hoge eiwitgehalte en enzymen in zuivelproducten. U moet producten zoals magere melk en magere yoghurt, geen vetrijke kaas of ijs verbruikt. Voedingsdeskundigen raden dat u verbruikt drie of vier porties magere of vetarme zuivelproducten elke dag. De calcium in hen maakt ook uw botten sterker.

Voordelen

Eiwitrijke voedingsmiddelen die ook laag in vet helpen verbranden buikvet. Eieren zijn rijk aan eiwitten en hebben hoge niveaus van vitamine B-12. Deze helpen het lichaam vet af te breken. Het merendeel van de vetverbrandende eigenschappen van eieren zijn in de eiwitten. Als u zich zorgen over cholesterol, kunt u de dooiers te verwijderen en eet gewoon de eiwitten. Mager rundvlees, kalkoen en vis zijn ook hoog in eiwit en weinig vet. Vissen, zoals zalm en tonijn, hebben het extra voordeel van omega-3 en omega-9 vetzuren. Ze helpen je lichaam te metaboliseren vet en stimuleren uw immuunsysteem.

Preventie / Solution

Voedingsmiddelen met een hoog niveau van oplosbare vezels kunnen helpen buik vet te verbranden. Havermout helpt het lichaam bij het verlagen van cholesterol en het reinigen van giftige stoffen uit uw lichaam. Havermout maakt je ook een vol gevoel langer, zodat je minder eet. Het is het beste gegeten bij het ontbijt, omdat het een grote bron van energie om u de macht door de dag. Bonen en volkoren voedingsmiddelen, zoals bepaalde soorten brood, zijn ook grote bronnen van vezels. Kijk voor producten met volkoren als hun eerste ingrediënt.

Kenmerken

Het vervangen van boter en plantaardige oliën met olijfolie kan helpen verbranden buikvet. Er zijn grote hoeveelheden van enkelvoudig onverzadigd vet in olijfolie. Dit is een goede vet dat bijdraagt ​​aan het verminderen van cholesterol en metaboliseren lichaamsvet. Veel groenten en fruit bevatten vitaminen die de absorptie van vet in het lichaam voorkomen. Deze omvatten sinaasappelen, grapefruits, citroenen, broccoli, wortelen, appels en bosbessen.