Voedingsmiddelen die bijdragen aan overmatig maagzuur

Voedingsmiddelen die bijdragen aan overmatig maagzuur

Gastro-oesofageale refluxziekte (GERD) is een aandoening die wordt veroorzaakt door problemen in het spijsverteringsstelsel. Grote hoeveelheden maagzuur kan bijdragen aan en verergeren deze aandoening. Vervolg maagzuur problemen kan leiden tot maagzweren, astma en een aandoening, de zogenaamde Barrett-slokdarm. Verdere complicaties van deze GERD gerelateerde problemen met de spijsvertering omvatten slokdarmkanker. Om deze aandoening te behandelen, is het het beste om voedingsmiddelen die toe te voegen aan overmatig maagzuur te voorkomen.

Alcohol en cafeïne

Alcoholische dranken zoals bier kan de hoeveelheid zuur te verdubbelen in de maag. Dit kan een gevolg zijn van het ontspannen van de spieren die voorkomen dat er zuur reis van de slokdarm zijn. Dranken zoals frisdrank, koffie en thee bevatten cafeïne, die de maag kunnen irriteren en leiden tot een verdere toename van maagzuur. Deze dranken moeten worden vermeden bij het consumeren van maaltijden laag in enzymen. Zwaar gekookte en gebakken voedingsmiddelen zijn laag in enzymen, terwijl verse groenten en fruit zijn hoger in enzymen.

Gebakken en vette voedingsmiddelen

Wanneer een levensmiddel paar spijsverteringsenzymen het vereist meer spijsvertering zuur vrijkomen. Gefrituurd en vet voedsel vereisen veel zuur vrijkomen. Vette voedingsmiddelen zijn onder meer bewerkt vlees en vetrijke zuivelproducten. Mensen die deze voedingsmiddelen te consumeren ook de neiging tot overgewicht en mensen met overgewicht hebben de neiging om een ​​hogere incidentie van brandend maagzuur en overmaat zuur productie. Minder van deze voedingsmiddelen en een restrictief dieet plan kon deze hoge zuurgraad te verlagen.

Citrusvruchten en tomaten

Terwijl citrusvruchten worden verondersteld bij te dragen tot overmaat zuur niveaus, zijn ze minder geneigd om dit probleem veroorzaken als onderdeel van een gezonde voeding en dieet plan. Sommige citrusvruchten bevatten tangelos, grapefruits, sinaasappelen, citroenen, vruchtensappen en mandarijnen. Naast citrusvruchten, tomaten kunnen ook bijdragen aan het probleem van overmaat zuur. Als uw zuurproductie lijkt te stijgen na het eten van deze voedingsmiddelen, te beperken of te verwijderen uit uw dieet.

Andere Foods

Het National Institute of Health adviseert u vermijden verschillende andere soorten voedsel tot normale niveaus van zuur productie te waarborgen. Deze voedingsmiddelen zijn onder andere knoflook en uien, kruidige voedingsmiddelen, mint smaakstoffen en chocolade. Met mate kunnen deze voedingsmiddelen en specerijen gezond, maar worden vaak gecombineerd met vette levensmiddelen of cafeïne. Als u al zuur problemen ondervindt, verwijdert u deze items uit je dieet.