Voedingsaanbevelingen voor Groenten en fruit

Voedingsaanbevelingen voor Groenten en fruit

Terwijl het eten van veel groenten en fruit is in verband gebracht met belangrijke voordelen voor de gezondheid, zoals een lagere bloeddruk en een verminderde kans op hart-en vaatziekten, beroertes en sommige vormen van kanker, het is belangrijk binnen de grenzen van uw aanbevolen dagelijkse calorie-inname aan te houden.

Volwassenen

Volgens het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services, moeten volwassenen op een 2000 calorieën dieet twee kopjes fruit en twee-en-een-halve kopjes groenten per dag te eten. Bij het selecteren van uw groenten en fruit, denk 'regenboog' en proberen om een ​​breed scala van kleuren en texturen te selecteren om elke dag te eten.

Kinderen

De American Heart Association (AHA) raadt aan dat kinderen in de leeftijd van één en drie jaar oud ongeveer een kopje fruit per dag en driekwart van een kopje groenten moeten consumeren. Ook volgens de AHA, Boys, 14- tot 18 jaar-jaar-oude behoefte twee kopjes fruit per dag en drie kopjes van groenten. Voeden kinderen groenten en fruit in porties evenredig met hun aanbevolen calorie-inname.

Diabetici

De Mayo Clinic moedigt diabetici om een ​​verscheidenheid aan groenten en fruit te consumeren. Door het tellen van koolhydraten of het bijhouden van de glycemische index van groenten en fruit kunt u uw diabetes onder controle te houden en nog steeds profiteren van de vitaminen en voedingsstoffen groenten en fruit aanbieden.