Voeding, therapieën en voeding voor rusteloze benen syndroom

Rusteloze benen syndroom (RLS) treft een tiende van onze bevolking. Er zijn verschillende niet-farmacologische therapieën een RLS lijder kan gebruiken om te verminderen en zelfs elimineren van de symptomen van RLS terwijl het verhogen van de algehele gezondheid.

Wat is RLS?

Rusteloze benen syndroom is een neurologische aandoening die produceert de patiënten een oncontroleerbare drang om de benen. Deze drang gaat gepaard met gevoelens van het Restless Leg Syndrome Foundation omschreven als: ". Kruipend, jeuk, trekken, griezelig-crawly, trekken, of knagen" De drang ontstaat wanneer het lichaam in rust is of wanneer het proberen om te slapen. RLS soms invloed op andere delen van het lichaam, zoals de armen. Het is ongemakkelijk en kan pijnlijk zijn. De prevalentie en symptomen toenemen met de leeftijd. Ongeveer 10 procent van de algemene bevolking heeft RLS.

Activiteit

Beweging vermindert of onderdrukt RLS ongemak en pijn. Lichte tot matige fysieke activiteit voor het slapen gaan, zoals stretching, het nemen van een warm bad, of het plegen van boeiende mentale activiteit om je gedachten af ​​te leiden van de pijn, kan verminderen of elimineren van de drang om de ledematen te bewegen wanneer het proberen om te slapen. Plan sedentaire activiteiten voor eerder op de dag en meer intense activiteiten, zoals huishoudelijk werk of lichaamsbeweging, voor later op de dag. Verrichten geen inspannende activiteit of oefening in de avond, echter, aangezien het de symptomen van RLS kunnen verergeren.

Supplementen

Phyllis A. Balch, CNC, beveelt supplementen zoals calcium, magnesium, kalium en zink RLS symptomen te verlichten; en B-complex (400 mg), vitamine E (d-alfa-tocopheral, 200 IU) en magnesium (1,000 mg) RLS en krampen verbonden RLS voorkomen.

Kruiden

Earl Mindell, R.Ph., Ph.D., zegt dat drie capsules per dag van slager bezem opluchting zal bieden aan de zware etappe gevoel van RLS, en 10 tot 15 druppels van paardenkastanje-extract zal de circulatie in de benen te verbeteren, en toon en versterking van de aderen.

Voeding

Subhuti Dharmananda, Ph.D., directeur Instituut voor Traditionele Geneeskunde, Portland, Oregon, suggereert dat folaat, een andere mogelijke oorzaak van RLS, kan verholpen worden door het regelmatig eten van de volgende voedingsmiddelen: verrijkte ontbijtgranen; gekookte spinazie; gestoofde kip, kalkoen, rund of kalf lever en varkensvlees; en gekookte black-eyed peas, rode bruine bonen en linzen.