Voeding certificering cursussen

Voeding certificering cursussen

Voeding certificering cursussen bereiden je voor op een verscheidenheid van carrièremogelijkheden. Terwijl elke staat heeft andere regels voor het verlenen van vergunningen en het certificeren van voedingsdeskundigen, het invullen van een certificering natuurlijk vaak komt u in aanmerking om voedings-consulting diensten te verlenen of om een ​​diëtiste te worden. Of u wilt een traditionele school diploma te verdienen of te leren over niet-traditionele holistische voeding, kan een certificatie cursus u helpen uw carrière doelen te bereiken.

American Dietetic Association Cursussen

De American Dietetic Association certificeert voedingsdeskundigen en licenties geregistreerde diëtisten. Met gecoördineerde programma's in diëtetiek op hogescholen en universiteiten in de Verenigde Staten, kunt u werken aan uw certificering als een voedingsdeskundige als je een bachelor of master te verdienen. De American Dietetic Association zal verlenen u uw rijbewijs als een diëtist of diëtisten technicus als je eenmaal aan de benodigde cursussen eisen. Studenten in ADA cursussen leren over voedsel, scheikunde en biologie om de effecten van verschillende voedingsmiddelen op het menselijk lichaam te onderzoeken.

Online College Programs

Als u niet de tijd of geld te committeren aan een traditionele universiteit diëtetiek graad, overwegen inschrijven in afstandsonderwijs cursussen voor aspirant voedingsdeskundigen. Hoewel deze programma's bieden voeding graden of certificaten, de meeste niet diëtist licenties te verlenen. De opleiding ontvangt u via online voeding cursussen beschikt u voor entry-level posities in het gebied van voeding, wellness en gewicht-management. Controleer uw lokale wetten te bepalen of wel of niet online diploma en certificaat programma's in aanmerking komen om legaal te werken als een voedingsdeskundige in uw staat.

Voeding en Wellness Consulting

Voor een meer directe route naar een carrière in de voeding, zou je onderzoeken voedings-consulting certificering cursussen. Privé wellness organisaties, zoals de American Fitness Professional Associates, certificeren individuen om cliënten raadplegen over voeding en gewichtsbeheersing. Terwijl u een door de staat erkend diëtist bij de voltooiing van de cursus niet zal zijn, kom je in aanmerking om te werken als consultant voor particuliere opdrachtgevers, gewichtsverlies centra, en in voedingssupplementen verkopen. U kunt deze cursussen op het terrein te voltooien in een lokaal opleidingscentrum of via correspondentie.

Holistische certificering cursussen

Bent u geïnteresseerd in het bestuderen van wellness van een niet-traditionele perspectief zijn, overweeg dan een certificering cursus in holistische voeding. Holistische programma's richten zich op het spirituele en mentale toepassingen van voeding onderwijs, evenals de fysieke. In tegenstelling tot traditionele voedingsleer programma's, zal holistische certificatie je niet leren over de mens gemaakte kunstmatige behandelingen voor patiënten. U kunt holistische voedingsprogramma's op hogescholen, universiteiten, wellness onderwijs centra en online te vinden. Na het invullen van uw certificering, kunt u in aanmerking voor particuliere begeleiding voor cliënten of werk te leveren tegen holistische behandelcentra.