Vloeibare bronnen van vitamine C

Vloeibare bronnen van vitamine C

Vitamine C is een voedingsstof essentieel voor uw immuunsysteem, botten en bloedvaten. Het helpt het lichaam te absorberen ijzer en kan ook helpen bij het verminderen van de duur van de gewone verkoudheid bij regelmatig op niveaus het lichaam kan gebruiken geconsumeerd. Het kan niet worden opgeslagen in lichaamsvet is oplosbaar in water, zodat het noodzakelijk is om de aanbevolen hoeveelheid vitamine C per dag krijgen. Het drinken van vitamine C als een vloeibare bron maakt het gemakkelijk mee te nemen en makkelijk te consumeren. Terwijl de meeste citrusvruchten zijn rijk aan vitamine C, andere sappen zijn ook rijk aan deze voedingsstof.

Acerola Cherry Juice

De acerola kers, ook wel bekend als de Barbados kersen of de West-Indische kers, is een van de rijkste natuurlijke bronnen van vitamine C. Grown in vele tropische delen van de wereld, het sap is verkrijgbaar bij veel reformwinkels, vaak in de vorm van poeder dat kan worden gereconstitueerd. Een kopje van dit sap levert 3872 mg Vitamine C, of ​​6,454 procent van de Food and Drug Administration van de aanbevolen dagelijkse waarde. Omdat acerola sap is scherp, kan het best worden gemengd met andere sappen of gemaakt in een siroop.

Rose Hip Syrup

Rozenbottels zijn de door roos planten fruit. Een portie van 1 oz. verse rozenbottels biedt 119 mg vitamine C, of ​​199 procent van je dagelijkse behoeften. Rozenbottels kan gemakkelijk in siroop worden gemaakt door sudderen 4 kopjes van rozenbottels in 2 kopjes water gedurende 20 minuten na het brengen aan de kook. Zeef in een pot en voeg 1 kopje honing of suiker naar smaak. De resulterende siroop vol vitamine C en kan worden gemengd in dranken of eten op ijs, of gewoon worden geconsumeerd. Deze siroop wordt vers blijven in de koelkast voor twee tot drie maanden of kan worden ingeblikt zoals andere vruchtensiroop.

Grapefruitsap

Grapefruitsap, net als het sap van veel citrusvruchten, is een smakelijke bron van vitamine C. Een portie van 1 kopje bevat slechts 96 calorieën en 93,9 mg vitamine C, of ​​156 procent van je dagelijkse behoeften. Verkrijgbaar bij de meeste supermarkten in de sectie sap, zorg ervoor om grapefruitsap dat niet wordt gemengd met suiker en water te selecteren om het zoeter en dus een minder krachtige bron van vitamine C. maken

Sinaasappelsap

Sinaasappelsap is de klassieke vitamine C bron, dat is een ontbijt nietje. Een 1-cup portie bevat 137 procent van je aanbevolen dagelijkse waarde met 81,9 mg vitamine C. Sinaasappelsap is ook hoog in thiamine en foliumzuur, waardoor het qua voedingswaarde goed afgerond. Omdat het natuurlijk zoeter dan grapefruitsap en acerola sap, is beter verteerbaar.

Limonade

De meeste vormen van limonade, vers gemaakt, van een sap concentraat of uit een mix, zijn goede bronnen van vitamine C. Een 6-oz. dienste van limonade gemaakt uit concentraat biedt 65 procent van je dagelijkse behoeften. Als u het maken van limonade uit citroensap, onthoud dit: hoe meer citroensap u onder andere, hoe hoger de hoeveelheid vitamine C.