Vlechten & Hair Growth

Vlechten & Hair Growth

Voor veel Afro-Amerikaanse vrouwen, het dragen van gevlochten kapsels is niet alleen een manier om een ​​stijlvolle kapsel sport, maar dient ook als een manier om hun fragiele lokken te beschermen en de groei van hun haar om grotere lengtes.

Hoe Do Vlechten helpen uw haar te laten groeien?

Vlechten, ofwel bereikt met uw eigen haar of door uitbreidingen, zijn een geweldige manier om je haar te laten groeien, omdat ze fungeren als een beschermende stijl, zodat u voortaan schadelijke haarstyling praktijken zoals overmatig kammen en overmatig gebruik van verwarming gereedschap.

De beste Braid Styles voor maximale haargroei

Om maximale haargroei voordelen te behalen bij het dragen van vlechten, kiezen voor stijlen die zowel kan worden bereikt met uw eigen haar of via gevlochten extensies die niet leiden tot onnodige stress op je haar. Overdreven strakke vlechten zal belemmeren uw haargroei pogingen.

Hoeveel Inches kunt u verwachten?

Volgens gekoesterde Sloten, de gemiddelde haargroei bij vrouwen is 1/2 inch per maand. Door het dragen van gevlochten extensies, kunt u verwachten om deze groei te realiseren en eigenlijk degenen centimeter te behouden als gevolg van het feit dat je haar is voortdurend beschermd tegen agressieve styling gewoonten, die vaak leiden tot verlies van lengte.

Onderhoud van uw Hair Extensions Underneath

Uitbreiding vlecht dragers moeten letten op hun natuurlijke lokken onder extensies. Met behulp van een lichte leave-in conditioner of olie glans op een dagelijkse basis kan ervoor zorgen dat uw eigen haar naar behoren blijft gehydrateerd.

Juiste Extension Maintence voor langer haar

U kunt uw extensies door de verpakking van je haar elke avond met een zijden sjaal te behouden onnodig om te voorkomen dat het trekken aan je haar tijdens het slapen. Bovendien, het wassen van je vlechten om de twee weken is het noodzakelijk om je hoofdhuid schoon te houden voor een optimale groei.