Vitimans die kunnen helpen bij het verliezen van gewicht

Vitimans die kunnen helpen bij het verliezen van gewicht

Wanneer het proberen om gewicht te verliezen, veel mensen wenden tot pillen gewicht te versnellen het proces. Veel van deze pillen kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid, of zelfs uw vermogen om gewicht af te houden belemmeren. Vitaminen kunnen echter een veilig alternatief voor gebruik samen met dieet en lichaamsbeweging, om gewicht te verliezen sneller. Als u probeert om gewicht te verliezen en u wilt uw gewichtsverlies een gezonde boost te geven, leren een aantal van de vitamines die kunnen helpen de slag te gaan.

Vitamine B2

Riboflavine, ook bekend als vitamine B-2 is essentieel voor het verliezen en handhaven gewichtsverlies omdat het een belangrijke rol in hoe schildklier en metabolismefunctie speelt. Uw schildklier en de stofwisseling op zijn beurt een belangrijke rol spelen in het helpen van je calorieën te verbranden. Neem een ​​dagelijkse aanvulling, of probeer het eten van meer voedsel, zoals vetarme zuivelproducten, noten en peulvruchten en groene groenten zoals spinazie of boerenkool.

Vitamine C

Vitamine C is een ander behulpzaam alle-natuurlijke hulpbron voor gewichtsverlies, omdat het helpt om te zetten suikers in je bloed in energie, die je nodig hebt om actief te worden en gewicht te verliezen. Genomen in de vorm van pillen, kan het boost van energie te helpen en uw eetlust onderdrukken. Je kunt het op te nemen in uw dieet door het eten van voedingsmiddelen zoals sinaasappels en andere citrusvruchten, evenals donkergroene groenten.

Vitamine B-6

Pyridoxine of vitamine B-6, is een ander essentieel voor gezond gewicht te verliezen. Vergelijkbaar met B-2, B-6 zorgt er ook voor dat uw schildklier en de stofwisseling goed werken om u te helpen calorieën en opgeslagen vet te verbranden, en ook helpt bij het verteringsproces. U kunt B-6 te krijgen van mager vlees, volkoren brood en pasta's, en eieren.

Zink

Zink is een grote immuunsysteem booster, maar helpt ook helpen bij de spijsvertering. Een gezonde spijsvertering helpt u verwerken en te elimineren voedsel, in plaats van het te converteren naar vet. Zink supplementen beschikbaar zijn, of je kunt proberen de integratie van voedingsmiddelen zoals zuivelproducten, eieren, zaden zoals pompoenpitten en noten, maar ook volkoren granen, in uw dagelijkse voeding.