Vitamines & Kruiden voor Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Vitamines & Kruiden voor Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Het is beangstigend om een ​​kind gediagnosticeerd met Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) te hebben. Het kost veel tijd om de gedrags-, voedings-en de medische behoeften van uw kind te beheren. Er zijn een aantal vitaminen en kruiden die kunnen helpen bij het verbeteren van de conditie van uw kind in combinatie met gedrags-en nutritionele behandeling.

Gedrag en voeding

Ouders van een kind met ADHD moeten leren dat hun kind niet buiten optreedt als gevolg van een keuze. Ouders van een kind met ADHD professionele hulp nodig om te leren van de beste manier om ervoor te zorgen dat het kind aan het leren is en goed groeien tijdens de ontwikkeling. Het is belangrijk een ADHD kind verschaffen met een gezond dieet dat overmatig suiker, chemicaliën en cafeïne voorkomt, wat haar symptomen verergeren.

Kruiden en Geneeskunde

Niet alle artsen raden kruidengeneesmiddelen voor kinderen met ADHD. Het is het beste om een ​​natuurgeneeskundige arts of een integratieve geneeskunde beoefenaar vinden. Zelfs als kruiden hebben een positief effect op ADHD-symptomen, het verminderen van medicatie of stoppen helemaal kan uiteindelijk veroorzaken terugtrekking en verhoogde symptomen. Peter Breggin, auteur van het boek "Talking Back to Ritalin," gelooft dat deze bijwerkingen zijn normaal tijdens het terugtrekken en dat het tijd kost om de effectiviteit van kruiden te bepalen zonder drugs.

Herbal Remedies

Probeer een van deze verschillende kruiden afzonderlijk of samen met ADHD-symptomen te verbeteren. Een kopje kamille thee kunnen ontspannen spanning en opwinding toen genomen voor het slapen gaan of als dat nodig is. Keppeltje kunnen helpen kalmeren de geest van een kind in een enkele dosis per dag genomen voor drie maanden, maar het mag niet worden gegeven aan kinderen jonger dan 6 jaar. Ginkgo biloba kan de bloedtoevoer naar de hersenen die kunnen helpen verbeteren concentratie en cognitie. Siberische ginseng helpt stress te verminderen, het verbeteren van de fysiologische functie en het stimuleren van hersenactiviteit. Raadpleeg een natuurgeneeskundige voor de juiste dosering afhankelijk van de leeftijd van het kind.

Kalmerende Olie en Homeopathie

Een kalmerende olie ingewreven op voeten en rug van uw kind voor het slapen gaan kan helpen verlichten van de symptomen hyperactiviteit. Gebruik een druppel elk van rozemarijn, salie, lavendel en kamille gemengd met 8 kopjes olijfolie om de concentratie te verbeteren en de geest ontspannen. Verschillende homeopathische middelen kunnen worden gebruikt bij een medium potentie van 30c (waarbij c is gelijk aan 100 maal de norm homeopathische potentie) een keer per dag gedurende een week in een tijd om te helpen met ADHD-symptomen. Anacardium kunnen worden gebruikt voor kinderen die vaak hinken zeer goed en zeer slecht. Probeer hyscyamus voor kinderen die dom en gek in het openbaar optreden. Als het kind voortdurend wordt bedreigd, gebruikt stramonium; als rusteloos, gebruiken sarentula; als zeer helder en overactieve, gebruiken Tuberculinum.

Brain Vitaminen

Bepaalde vitaminen kan de mentale functies te verbeteren en kan helpen een kind met ADHD beter te concentreren. De B-complex vitamines helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van het geheugen terugroepen en hersenfunctie. Vitamine C kan vrije radicalen die proberen negatief beïnvloeden cellulaire processen in de hersenen te verminderen. Vitamine E kan eveneens helpen en verbetert de bloedtoevoer naar de hersenen. Gamma-linoleenzuur, een essentieel vetzuur, kan helpen bij neurale functie en wordt in teunisbloemolie. Deze kunnen allemaal worden genomen op hetzelfde tijdstip als de kruiden. Dosering van een kind is afhankelijk van zijn leeftijd en een natuurgeneeskundige of een arts moet worden geraadpleegd voor de juiste hoeveelheid.