Vitaminen voor kinderen met ADD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) en Attention Deficit Disorder (ADD) zijn twee bekende ontwikkelingsstoornissen dat mensen van alle leeftijden en achtergronden beïnvloeden. Met ADD en ADHD, delen van de hersenen zijn onderontwikkeld of understimulated. Artsen schrijven medicijnen zoals Adderall, Concerta, Cylert en Ritalin voor kinderen met ADHD en ADD, maar deze zijn stimulerende middelen die op lange termijn bijwerkingen kunnen hebben. Dr Daniel Amen beschreef zes soorten ADD, slechts een daarvan is de klassieke ADHD. Zijn werk toont de verschillen tussen de soorten van de aandoening en manieren te behandelen vitamines en voeding.

Gecombineerde type ADHD

Wanneer de meeste mensen denken aan ADHD, het gecombineerde type is wat in je opkomt. Vond algemeen bij jongens, wordt gecombineerd met de hyperactiviteit die de ADHD evident maakt. Brain studies tonen aan dat deze ADHD heeft minder activiteit in de prefrontale cortex en de premotorische cortex. Een lean-eiwit, koolhydraatarme dieet wordt aanbevolen met enkele simpele koolhydraten. Complexe koolhydraten --- zoals groenten, volkoren producten, bonen en fruit --- worden aanbevolen. Vitaminen voorgesteld voor dit type van ADD zijn het aminozuur L-tyrosine, druivenpitten extract, pijnboomschors extract en gingko biloba.

Onoplettend ADD

Onoplettende ADD toont in die kinderen die snel lijken afgeleid en die ongeorganiseerd in hun bureaus, kamers of kasten. Ze zijn meestal te laat, verliest dingen en niet de details herinneren. Ze zijn niet hyperactief, en sommige mensen, vooral meisjes, worden nooit gediagnosticeerd omdat de meeste opvoeders hebben de neiging om meer te kijken naar impulsieve jongens voor de aandoening. Dieetwensen zijn dezelfde als in combinatie met ADHD. De aanbevolen vitaminen zijn ook hetzelfde.

Overfocused ADD

Mensen met overfocused ADD vaak strenge gedrag schema te volgen en hebben moeite het veranderen van hun routine en focus als verandering moet worden gemaakt. Ze hebben ook moeite verschuiven van de ene gedachte naar de andere, de ene activiteit naar de andere. Voedingswaarde veranderingen kan vooral nuttig zijn om dit soort ADD lijder zijn, omdat voedsel de lagere serotonine niveaus die ermee verbonden zijn kan verhogen. Lagere eiwitinname en meer koolhydraten zal het natuurlijke serotonine-niveau te verhogen. Koolhydraten moeten complexe, zoals volle granen en groenten zijn. Voedingsmiddelen rijk aan tryptofaan --- zoals eieren, erwten, melk, kalkoen, pindakaas, kip, zalm en aardappelen --- ook zijn nuttig. Aanbevolen vitaminen bevatten 5-HTP, inositol en sint-janskruid.

Temporal ADD

Mensen met een tijdelijke ADD vertonen lagere activiteit in de temporale kwab, die zich achter de oren, terwijl het doen van taken die concentratie nodig. Ze hebben een korte humeur en paniek of angst te tonen. L-glutamine is een aminozuur dat een kalmerend effect voor de stemming en reacties produceert. Ook aan te bevelen zijn gingko biloba, vitamine E en PS (fosfatidylserine). De voeding moet meer eiwit en minder complexe koolhydraten. Het wordt sterk aanbevolen dat lijders aan deze vorm van ADD eet een eiwitrijk ontbijt.

Limbische ADD

Als de patiënt heeft een laag energieverbruik en een korte aandachtsspanne, en is ongericht en ongeorganiseerd, zou hij limbische ADD hebben. Dit type van ADD lijder wordt vaak verkeerd gediagnosticeerd als depressief. Evenwichtige voeding is bijzonder gunstig voor het limbisch systeem van de hersenen, die de controle stemming zorgt voor het behoud. Een gezond dieet met eiwitten, complexe koolhydraten en gezonde vetten --- zoals de Zone Diet door Dr Barry Sears --- wordt aanbevolen. Oefening en de vitamines hetzelfde, St. Janskruid, L-tyrosine en 5-HTP zijn ook nuttig om limbische ADD-patiënten.

Basale ganglia ADD

Dit type van ADD wordt ook wel aangeduid als "Ring of Fire" ADD en is het moeilijkste. Deze mensen hebben moeite met hun gedachten, gevoelens en humeur. Ze tonen ook motorische problemen die toe te voegen aan hun frustraties. Ze kunnen humeurig en bazig, alsmede spraakzaam en onvoorspelbaar. Een uitgebalanceerd dieet van eiwitten, complexe koolhydraten en gezonde vetten wordt aanbevolen voor degenen die de angst vaak gerelateerd aan de basale ganglia ADD vertonen. Als de trage vorm aanwezig is, gaat de hogere-eiwit, klein koolhydraat dieet. Vitaminen bevatten kava kava, valeriaan en vitamine B complex.