Vitaminen of mineralen die voorkomen dat de absorptie van Seroquel

Vitaminen of mineralen die voorkomen dat de absorptie van Seroquel

Seroquel is goedgekeurd voor de behandeling van volwassenen met een depressieve stoornis, acute bipolaire stoornis, manische episodes, en schizofrenie. Seroquel wordt vaak in combinatie met andere medicijnen. Bij het nemen van Seroqeul, is het belangrijk om er zeker van andere vitamines en supplementen die u kan nemen niet voorkomen dat de absorptie van Seroquel maken.

Vitaminen en Mineralen

Geen onderzoek heeft aangetoond dat een vitamine of mineraal aan de absorptie van Seroquel verlagen. Echter vruchten met veel vitamine C, zoals grapefruit, activeer het cytochroom P450 systeem. Daarom is het eten van deze vruchten kan het bedrag van de Seroquel in uw systeem te verlagen. Het is ook belangrijk om uw arts te waarschuwen over eventuele supplementen die u neemt.

Hoewel er geen bekende vitaminen of mineralen blokkeert de absorptie van Seroquel, zijn er een paar opmerkelijke interacties tussen geneesmiddelen.

Cimetidine

Cimetidine is aangetoond dat vermindering van de hoeveelheid Seroquel oraal geabsorbeerd. Meerdere doses cimetidine is aangetoond dat Seroquel absorptie verminderen met 20 procent. Dit effect is meestal niet groot genoeg om de dosering vereisen.

Fenytoïne

Fenytoïne is het klassieke voorbeeld van een verbinding die de activiteit van het cytochroom P450 verhoogt. Dit systeem is verantwoordelijk voor het afbreken Seroquel. Daarom fenytoïne zal het bedrag van Seroquel in het systeem te verminderen. Uw arts moet uw dosering aan te passen als je deze twee medicijnen samen moeten nemen.