Vitaminen en Antioxidant behandeling van Macula Degeneratie

Maculaire degeneratie, een belangrijke oorzaak van gezichtsverlies onder Amerikanen van 60 en ouder, is een aandoening gekenmerkt door de verslechtering van macula van het oog, dat het essentieel deel van het netvlies dat functioneert als een cameralens en is verantwoordelijk voor de visuele scherpte en helderheid . Bepaalde vitaminen en antioxidanten zijn effectief voor het behandelen van deze aandoening blijkt.

Betekenis

Er zijn geen bestaande geneesmiddelen, en geen methoden voor het herstel al verloren aan de ziekte zien, maar er zijn behandelingen die helpen ondersteunen en versterken visie. De vitaminen en anti-oxidanten van de AREDS (Age Related Eye Disease Study) werden bewezen als een veilige en effectieve behandelingen voor maculadegeneratie, volgens de rapporten van de National Eye Institute (NEI).

Doel

Het doel van een sterke samenstelling van vitaminen en antioxidanten voor maculadegeneratie patiënten tot progressie van de ziekte remmen van droge maculadegeneratie (eerste, minder gevaarlijk fase) maculadegeneratie, die snel afneemt zicht 'nat. De doelen zijn om ziekteprogressie te vertragen en behouden zicht 'zo lang mogelijk.

Vitaminen en antioxidanten

Volgens de NEI, de AREDS formule bevat hoge doses vitamine C, vitamine E, beta-caroteen, zink als zinkoxide en koper als koperchloride oxide. De resultaten van een positief studie gerapporteerd CNN.com, vonden dat vitamine B6 en B12 en foliumzuur zijn effectief voor het voorkomen van leeftijdsgebonden maculaire degeneratie.

Werkzaamheid

De NEI meldde dat onder een grote klinische proef van ongeveer 3.600 deelnemers verschillende stadia van macula degeneratie die AREDS vitamine formule, het risico advanced maculadegeneratie daalde met 25 procent heeft. De studie toonde aan dat deze vitaminen spelen een belangrijke rol bij mensen met een hoog risico op progressief gevorderde stadia van de ziekte.

Expert Insight

AllAboutVision.com meldt dat een tweede fase van het AREDS studie, uitgevoerd door het NEI en meer dan 100 klinische centra landelijke, begon in 2005 te evalueren of vergelijkbare effecten tegen maculaire degeneratie kon worden verkregen met voedingsstoffen zoals omega-3 vetzuren, en luteïne en zeaxanthine, gevonden in groene bladgroenten. De resultaten zijn nog niet gemeld.