Vitamine E Thuis Behandeling voor Wratten

Vitamine E Thuis Behandeling voor Wratten

Wratten zijn kleine huidtumoren die kunnen optreden overal op het oppervlak van het lichaam. Hoewel ze meestal pijnloos, kunnen wratten hinderlijk, afhankelijk van hun locatie. Gelukkig is een van de verschillende wrat behandeling opties, die waarbij vitamine E zijn vrijwel pijnloos.

Behandeling

Vitamine E kan worden toegepast wratten in twee verschillende vormen. Vitamine E olie kan worden geveegd over het gebied van de wrat met een wattenstaafje. Een andere methode is een vitamine E capsule doorboren en druk de inhoud op de wrat. In beide gevallen zou de wrat en omgeving schoon. Na het aanbrengen moet worden bedekt met een steriel verband.

Voordelen

Als een antioxidant, vitamine E heeft een aantal natuurlijke, anti-inflammatoire verbindingen die werken om te kalmeren en de huid te beschermen. Bij gebruik als een natuurlijke remedie voor wratten, het zal over het algemeen niet de huidcellen beschadigen in de weg dat andere methoden van het verwijderen van wratten kan, zoals een brandend of schrapen.

Overwegingen

Er zijn verschillende soorten wratten, waarvan sommige medische zorg nodig terwijl anderen kunnen vanzelf verdwijnen. Als vitamine E behandelingen lijken geen effect na twee weken hebben, kunnen andere behandelingen worden overwogen.