Vitamine D 3 voor Weight Loss

Vitamine D is te vinden in twee bronnen: je dieet en blootstelling aan de zon. Veel aandoeningen zijn geassocieerd met vitamine D deficiëntie, waaronder osteoporose, spierzwakte, breuken, voorkomende kankers, auto-immuunziekten, infectieziekten en hart- en vaatziekten. Gewichtsverlies en voldoende vitamine D3 inname wordt gelinkt afgelopen jaren.

Supplementen

Experts zijn onzeker als vitamine D3-deficiëntie is de oorzaak van gewichtstoename of als obesitas veroorzaakt het vitaminegebrek. Daarom is het aanbevolen dat u niet alleen uw dagelijkse behoeften, maar ook een gezond dieet en lichaamsbeweging.
Het Amerikaanse Institute of Medicine van de National Academy of Sciences beveelt vijf microgram (200 internationale eenheden) per dag voor iedereen onder de 50. Voor mensen van 50 tot 70 jaar, de Academie van Wetenschappen adviseert 10 microgram per dag (400 IE). En mensen boven de 70 zou moeten krijgen 15 microgram (600 IE) per dag. Een kwaliteit van de dagelijkse vitamine kan de truc doen, maar u kunt ook uw dieet met levertraan, een rijke bron van vitamine D. vullen

Vitamine D-rijke voedingsmiddelen

Vitamine D3 is één van twee vormen van de vitamine die belangrijk is voor de mens (de andere is vitamine D2). Een manier om ervoor te zorgen dat u uw dagelijkse behoefte aan vitamine D3 binnenkrijgen is door middel van je dieet. Voedingsmiddelen zoals vis, eieren en verrijkte melk kan helpen in dit opzicht.
Bijvoorbeeld, zalm heeft ongeveer 900 internationale eenheden in een gemiddelde portie. Heilbot heeft ongeveer 580 IU. Dus 2-3 porties vis per week krijgt u dicht bij uw wensen. Alleen niet vergeten dat andere voedingsmiddelen, zoals melk (en sojamelk) zijn verrijkt met vitamine D, als goed. Je hoeft niet al je vitamine D te krijgen van één bron.

Matige blootstelling aan de zon

Hoewel je lichaam zorgt vitamine D, kan het niet alleen doen. Het menselijk lichaam maakt vitamine D met behulp van de zon door gematigde belichting. Maar dit is geen goedkeuring van het looien. Er wordt aangenomen dat u alleen hoeft ongeveer 10 minuten van de dagelijkse blootstelling aan de zon aan uw eisen voldoen, ervan uitgaande dat er genoeg zon waar je woont. Zolang je uit en over en niet verschansten zich als een kluizenaar, moet je gewoon goed zijn.
Als je denkt dat je niet genoeg krijgen, neem dan een 30 minuten lopen van drie tot vier dagen per week. Je zult een aantal broodnodige lichaamsbeweging en de blootstelling aan de zon die u zoekt te krijgen. Zonnebrand is nog steeds aanbevolen.