Vitamine C is de nieuwe Cancer Cure?

Vitamine C is de nieuwe Cancer Cure?

De voordelen van kruiden en vitaminen zijn al eeuwen bekend, met de nadruk op vitamine C in het voordeel van het immuunsysteem van het lichaam. De ideeën van een twintigste-eeuwse wetenschapper hebben zich ontwikkeld tot een controversiële theorie dat vitamine C een effectieve behandeling van kanker kan zijn.

Geschiedenis

Vitamine C is voor het eerst gebruikt als een behandeling voor kanker in de jaren 1970 door de Nobelprijswinnaar Linus Pauling. Pauling geloofde dat de antioxiderende eigenschappen van vitamine C kunnen stoppen verspreiding van kanker, waardoor het een effectieve behandeling voor alle stadia van kanker waren.

Pauling een studie van honderden terminaal zieke kankerpatiënten waarbij vitamine C routinematig elke dag werd toegediend. Zijn studies toonden dat terminaal zieke patiënten die vitamine C elke dag verbruikt leefde een gemiddelde levensduur van meer dan drie keer de normale lengte.

Theorie

Sommige John's Hopkins wetenschappers hebben geprobeerd duidelijk te maken en te testen Pauling's theorie, ofwel bewijzen of weerleggen van vitamine C van kanker genezen van mogelijkheden. De theorie is dat de antioxiderende eigenschappen van vitamine C helpt om vrije radicalen die worden geproduceerd door bepaalde vormen van kanker te elimineren. Deze vrije radicalen zijn schadelijk voor het DNA van het lichaam. Vitamine C vertraagt ​​niet alleen kanker van de groei, maar het verhoogt ook het immuunsysteem van het lichaam, waardoor het moeilijker te vechten tegen kankercellen.

Speculatie

De Mayo Clinic betwist Pauling's theorie door het te testen in de late jaren 1970. Ze voerden twee studies zijn onder gecontroleerde omstandigheden om de effecten van vitamine C testen op een kankerpatiënt. In beide studies was er geen redelijk bewijs dat vitamine C had geen effect op de levensduur van de patiënt of de groei van kankercellen.

Echter, de Mayo Clinic introduceerde de vitamine C oraal alleen, terwijl Pauling en zijn partner toegediend, zowel mondeling als intraveneus. Intraveneus vitamine C wordt een grotere invloed dan vitamine C gemaakt door mond.

Overwegingen

Omdat de klinische proeven van de Mayo Clinic's onjuist zijn gebleken, is de nieuwsgierigheid opnieuw aan de orde gesteld in de mogelijkheid van vitamine C als een behandeling voor kanker. Volgens het National Cancer Institute, hebben studies aan de Universiteit van Kansas Medical Center positief, nog geen definitieve resultaten gehad. Echter, een studie van het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center heeft aangetoond dat vitamine C in combinatie met chemotherapie had negatieve gevolgen, waardoor tumoren om te groeien groter.

Waarschuwing

Kanker mag niet worden behandeld zonder de hulp van een arts. Terwijl vitamine C gunstig voor het vermogen van het lichaam om ziekte te bestrijden is bewezen, is er niet genoeg adequaat onderzoek te bepalen of vitamine C is aangewezen als een alternatieve behandeling van kanker. Een kankerpatiënt moet zijn opties te overwegen en te informeren over hen met een oncoloog.