Vitamine B12 Shots voor Weight Loss

Als u op zoek bent naar een paar kilo te verliezen, we weten allemaal dat de meest betrouwbare methode is een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Echter, er zijn altijd extra stappen die genomen kunnen worden om uw kansen op het verliezen van gewicht te verbeteren. Vitamine B12 shots zijn aangeprezen door beroemdheden als een grote extra impuls voor gewichtsverlies en algehele gezondheid. Als u meer informatie over deze shots nodig hebt, hebben we een aantal van de belangrijkste punten over de vitamine B12 opname en hoe het kan helpen gewicht te verliezen beoordeeld.

Shots vs. Supplementen

De eerste vraag die mensen kunnen hebben is de reden waarom een ​​schot helpt bij het afvallen meer dan het nemen van een gewone B12 supplement. De reden hiervoor is dat er soms zorgen over de vitamine goed wordt geabsorbeerd door het lichaam als een oraal supplement. Echter, met de opname, B12 wordt direct geïnjecteerd in de spier, met de theorie dat het beter wordt geabsorbeerd door deze methode en dus veel effectiever. Sommige mensen vinden de schoten pijnlijk, maar in veel gevallen gebruikers ondervinden weinig hinder.

Verhoogd metabolisme

Vitamine B12 kan individuen helpen om gewicht te verliezen door het verhogen van hun metabolisme. Dit helpt het lichaam vet te verbranden efficiënter en in sommige gevallen kan helpen bij gewichtsverlies. Omdat de schoten niet versnellen de stofwisseling, kunnen sommige mensen voelen zich nerveus of beverig - vergelijkbaar met symptomen veroorzaakt door een veel cafeïne. Echter, veel mensen ervaren slechts milde ongemak en kan onmiddellijk worden hervat reguliere activiteiten.

Verbeterde Energy Levels

Een andere reden dat B12 shots zijn zo effectief is dat ze gevoelens van vermoeidheid en traagheid kan tegengaan. Als iemand zich uitgeput voelen, zullen ze minder geneigd om de regelmatige lichaamsbeweging die ze nodig hebben om een ​​ideaal gewicht te behouden, zodat B12 injecties kan effectief zijn in het geven van mensen die extra energie die ze nodig hebben gezond en actief te zijn te krijgen.

Het overwinnen van Common Dieet valkuilen

Een andere manier dat vitamine B12 shots indirect kunnen helpen met gewichtsverlies is door het geven van je lichaam een ​​van de belangrijkste voedingsstoffen die het niet kan krijgen als je op een streng dieet plan. Door het nemen van deze opname, bent u ervoor te zorgen dat je lichaam gezond is overgebleven in uw dieet, waardoor je minder kwetsbaar voor cravings dat lijners hebben meestal te maken met. Door het gevoel sterk en gezond tijdens het dieet in plaats van lusteloos en zwak is, kunt u in staat om uw dieet programma en ervaring gewichtsverlies succes te behouden.

Mogelijke bijwerkingen

Hoewel ernstige bijwerkingen zijn zeldzaam, kunnen ze zich voordoen. Als u symptomen zoals moeite met ademhalen of slikken ervaren of je hartslag begint te racen, moet u uw arts laten weten onmiddellijk.

Minder ernstige bijwerkingen, zoals misselijkheid en hoofdpijn kunnen ook voorkomen. U moet alle ongewone sensaties te controleren en bespreken met uw arts.