Visuele Problemen & Sinus Disease

Sinus ziekte heeft vele effecten en kan het dagelijkse leven bemoeilijken. In veel gevallen kan sinus ziekte tot tijdelijke visuele problemen als gevolg van de drukopbouw achter de ogen. De visuele problemen veroorzaakt door sinus ziekte zijn niet permanent en zal verdwijnen na de sinus holte keert terug naar zijn gezonde toestand.

Feiten

De sinus holte is direct achter de ogen. Het is een groot, open holte die is bekleed met een laag van slijm ongewenste deeltjes in de longen voorkomen. Wanneer de sinus holte raakt geïrriteerd of geïnfecteerd, zwelt, waardoor de druk op te bouwen achter de ogen.

Symptomen

De meest voorkomende visuele problemen veroorzaakt door sinus ziekte zijn wazig zien, zwarte vlekken in visie en floaters. Anderen ervaren pijn in de ogen en het gevoel van moe.

Behandeling

De beste behandeling voor visuele problemen met betrekking tot sinus ziekte is aan de sinus holte genezen. Neem een ​​over-the-counter decongestivum om de zwelling van de sinus holte, waarbij de druk te verlichten waardoor de visuele problemen kalmeren.

Het voorkomen

Om visuele problemen van sinus ziekte te voorkomen, vermijd zeer allergisch gebieden, voedingsmiddelen en dranken. Behoud van een gezond immuunsysteem door goed te eten, te slapen ten minste acht uur per nacht en het drinken van minstens zes, 8-oz. glazen water per dag.

Complicaties

Als een sinus-infectie niet wordt behandeld behoren, kan dit leiden tot een ooginfectie, die verwoestende gevolgen zou kunnen hebben, zo niet genezen. Een ooginfectie kan blijvende visuele problemen te verlaten en kan het nodig zijn in een ziekenhuis te worden behandeld.