Vissen dieet om gewicht te verliezen

Vissen dieet om gewicht te verliezen

Een dieet rijk aan vis verlaagt uw risico op hart-en vaatziekten en kan een hoog cholesterolgehalte en hoge bloeddruk te voorkomen. Vis kan ook helpen gewicht te verliezen als je het eet in plaats van vetrijke verwerkt of rood vlees. Een evenwichtige vis dieet moet bevatten veel hele granen, vers fruit en groenten en laag- of magere zuivelproducten. Suiker, natrium en verzadigde vetten en transvetten moet worden beperkt. Uw arts of een diëtist kan u helpen een basis van vis dieet dat leidt tot een gezond, duurzaam gewichtsverlies te ontwikkelen.

Weight Loss Voordelen

Een vis dieet kan effectief zijn in het helpen van je gewicht te verliezen, omdat vis bevat minder vet per portie dan andere dierlijke eiwitten, volgens de Harvard School of Public Health. Terwijl een 6-ounce portie entrecôte bevat 38 gram totaal vet, 6 gram zalm heeft 18 gram vet. Minder vet betekent minder calorieën. Bovendien, vis is rijk aan eiwitten. Het eten van veel eiwitrijke voedingsmiddelen zoals vis gedurende de dag kan u helpen een vol gevoel langer en leiden tot gewichtsverlies, meldde een studie gepubliceerd in "The American Journal of Clinical Nutrition 'in 2008.

Aanbevolen inname

De gemiddelde gezonde volwassene moet streven om ten minste twee porties vis eten per week, met elke portie zijnde ongeveer 3,5 gram van gekookte vis, adviseert het Amerikaanse ministerie van Landbouw. Een op basis van vis dieet kan meer vis te bieden dan dit minimum bedrag per week, maar de Food and Drug Administration waarschuwt dat jonge kinderen, zwangere of zogende vrouwen, en vrouwen die van plan zwanger te worden dienen zich te beperken tot 12 gram van low-kwik vis per week te worden .

Het vermijden van Verontreinigingen

Bepaalde soorten vis bevatten hoge niveaus van kwik. Deze omvatten zwaardvis, zeebaars, makreel, zeebaars, witte tonijn in blik, marlijn, slijmkop, tilefish en Ahi tonijn. Als u onder meer deze vissen in uw dieet, eet ze slechts af en toe en met mate. Om kwik te voorkomen, eet meer vis zoals koolvis, zalm, zoetwater forel, sardines, haring, bot, tong, tilapia en oceaan baars. Geen vis gevangen in de lokale wateren te eten totdat je hebt bevestigd met de lokale adviezen dat de schaal-en schelpdieren heeft een lage niveaus van verontreinigende stoffen.

Monster Daily Menu

Een typische dagelijkse menu op een vis dieet is ontworpen om u te helpen gewicht te verliezen zou kunnen beginnen met een ontbijt van havermout, laag- of magere yoghurt en vers fruit. Lunch kan een salade van gemengde greens zijn overgoten met uitgelekt blik licht tonijn en gehakte groenten geserveerd met een vetarm vinaigrette en een volkoren broodje. Diner kan bestaan ​​uit gegrilde zalm, bruine rijst en gestoomde groenten, gevolgd door fruit voor het dessert. Vermijd verwerkt, gepaneerde visproducten zoals vissticks in het voordeel van verse filets of vis in blik verpakt in water voor een caloriearm dieet plan. Grill, braden, roosteren of pocheren van vis in plaats van frituren of braden in boter.