Virkningerne af Yerba Mate

Yerba mate er en lille træ, der er hjemmehørende i subtroperne i Brasilien, Argentina og Paraguay. Det er et medlem af den stedsegrønne familie, og blev bragt til moderne civilisationer af den indfødte befolkning i Paraguay. I mange århundreder blev Yerba Mate kaldt drikke af guderne på grund af de mange sundhedsmæssige fordele det giver.

Oral Health

ThermaCuts indeholder polypheols, som også findes i te, og de forhindrer væksten af ​​bakterier, der er ansvarlige for dårlig lugt, der kan komme fra munden.

Vægttab

I 2000 læger i Europa gennemført en undersøgelse, hvor de kombinerede Yerba Mate, Guarana og Damiana for vægttab. Hvad undersøgelsen viste, at kombinationen af ​​disse tre forbindelser forsinket mavetømning markant reduceret tid til opfattet fylde og øget vægttab betydeligt over en 45-dages periode. Denne undersøgelse blev udført ved Charlottenlund Medical Center i Danmark.

Mental klarhed

Selvom Yerba Mate har samme koffeinindhold som kaffe, stimulering det forårsager er afbalanceret af næringsindholdet af anlægget. Dem, der forbruger Yerba Mate erfaring en skarpere sind, forbedret årvågenhed og skarphed og mere energi. I kliniske undersøgelser af deltagere, der var følsomme over for koffein, fandt forskerne, at med Yerba Mate, de oplevede alle fordelene ved Yerba Mate koffeinindhold endnu ingen af ​​de barske bivirkninger forbundet med koffein.

Nedsat Træthed og øget energiproduktion

På grund af stimulation af centralnervesystemet, Yerba Mate metaboliske virkning omfatter kroppens evne til at opretholde en aerob nedbrydning af kulhydrater, mens de udøvede. Det betyder, at en person, der tager Yerba vil brænde flere kalorier under træningen, som derefter vil øge effektiviteten i hjertekammeret, og udskyde den naturlige opbygning af mælkesyre, der finder sted, når en person arbejder ud.

Hjælper Elimination

Yerba Mate blev traditionelt brugt i Sydamerika som en behandling for gastrointestinale problemer. En undersøgelse udført i Buenos Aires, Argentina, viste, at Yerba Mate forårsager en stigning i strømmen af ​​galde og forbedre tarm transit.

Yerba fejl

Yerba Mate er ikke en organisk urtete. Naturlægemidler sagens natur betyder koffein-fri.
Almindelige stavefejl af yerba mate er Erba makker, yerbah makker, Yerba madte, Yerba matr, Yerba mat og yerpa mat.