Virkningerne af røgelse & Myrra

Røgelse og myrra har en stærk helbredende virkning på kroppen, når de bruges både internt og eksternt. Når det tages internt i pulverform eller te form, kan træet harpiks bidrage til at forbedre fordøjelsen. Ved lokal anvendelse, kan både røgelse og myrra hjælpe med sårheling. Folk bruger ofte både harpiks sammen i et pulver, olie eller anden form for at få mest gavnlige resultater. Begge harpikser også producere en potent alligevel behagelig aroma, der kan vække sanserne. Disse værdsatte lægemidler træ harpikser har også en rig historie, der går tilbage til bibelske tider.

Anti-bakteriel og anti-svampe

Røgelse og myrra indeholder naturlige anti-bakterielle og anti-svampe egenskaber, der kan hjælpe med at helbrede sår og sår. Du kan blande disse harpiks pulver med Aloe Vera eller en anden form for healing gel til at skabe en potent blanding. Rens såret og anvende gelen direkte på det angrebne område i cirkulære bevægelser. Fortsæt med at holde såret rent og anvende denne medicin i flere dage for at hjælpe helingsprocessen.

Afslapning

Særlige regler gælder, når du bruger harpiks i form af olie. University of Maryland Medical Center siger, at æteriske olier sjældent skal tages gennem munden uden specifikke instrukser fra en kvalificeret specialist. De medicinske kvaliteter og styrken af ​​harpikserne er forskellige, når de anvendes som olie. Men kan du bruge olie form af både røgelse og myrra i aromaterapi. Olierne masseres ind i huden for at lindre smerte og hjælpe en person slappe af. Massører bruger ofte disse olier under en massage, fordi duften er behagelig olier er helbredende på huden. Bare ildelugtende olier kan hjælpe med at opklare overbelastning og vække sanserne.

Forbedring Dental Health

Både røgelse og myrra kan også have en potent virkning på tandsundhed. Den anti-bakterielle egenskaber disse harpikser hjælpe med at rense tænder og tandkød, når lavet til en hjemmelavet tandpasta eller mundskyl. Kombiner begge harpiks pulver med almindeligt vand for at lave en mundskyl og hvislen rundt i munden i tyve minutter eller mere hver dag. Du kan også oprette din egen tandpasta ved at tilføje røgelse og myrra olie eller pulver til din almindelige tandpasta. Undgå at sluge din tandpasta og mundskyl.