Virkningerne af Lemon Grass

De fleste mennesker kender citrongræs som en urt mest almindeligt anvendt i thailandsk madlavning, men citrongræs bruges også af herbalists for sine mange helbredende virkninger. I århundreder har citrongræs været brugt som en behandling for mavekramper og fordøjelsesbesvær, gær infektioner, forkølelse og influenza, forhøjet blodtryk og diabetes. Det er også brugt i mange hudplejeprodukter, parfume, deodoranter og insekticider. Anlægget kan indtages eller serveres som te, selvom meget af urter potens kommer fra sine olier, som er udvundet fra stammen.

Hypotensive virkning

I cubanske folkemedicin er citrongræs blade bruges til at sænke højt blodtryk og som et anti-inflammatorisk. På Institut for Farmakologi og Toksikologi i Havanas Nationale Center for Videnskabelig Forskning, blev bladene testet på rotter, og resultaterne viste, at citrongræs blade havde en hypotensiv virkning, når det gives intravenøst ​​og en anti-inflammatorisk virkning, når de indtages.

Sedation

I brasilianske folkemedicin er citrongræs anvendes til behandling af nervøse forstyrrelser og kan anvendes som et beroligende og muskelafslappende.

Blodsukkersænkende virkning

Fordi citrongræs æterisk olie indeholder et stof, der svarer til insulin, er det ofte brugt af naturlæger til at styre højt blodsukker hos diabetikere.

Muskelafslappende Effect

En effektiv muskelafslappende, når masseres på trætte muskler, citrongræs oliens smertestillende og beroligende egenskaber bidrage til at mindske spændingerne. Citrongræs olie har også en gavnlig effekt på hovedpine, migræne, jetlag, stress og menstruationskramper.

Vanddrivende effekt

Citrongræs olie kan hjælpe ødemer og væskeophobning.

Carminative Effekter

Citrongræs hjælper dine tarme til at udvise gas og lindrer surhedsgrad.

Forbedret afføring

Indtagelse citrongræs olie hjælper støtte fordøjelsen, forebygger forstoppelse og bidrager til at fremme regelmæssig afføring.

Antipyretisk Effect

Hvis du har en feber, kan citrongræs olie hjælpe med at nedsætte din kropstemperatur.

Citrongræs olie har antipyretiske egenskaber, der hjælper bringe ned temperatur.

Anti-bakteriel Effect

Citrongræs olie er et fungicid og har antimikrobielle og antibakterielle egenskaber. Dette gør det til en god krydderurt til behandling både interne og eksterne infektioner.

Blodstørkning Effekt

Når de anvendes til friske sår og rifter, citrongræs olie, med dens astringerende egenskaber hjælper blodprop hurtigere, og dermed fremskynde den tid det tager for skade til at helbrede.