Virkningerne af Evening Primrose

Onagraolie har længe været anvendt som et naturligt middel til en lang række sygdomme og tilstande. Olien betragtes som effektiv på grund af de høje niveauer af gamma-linolensyre (alias GLA), det indeholder. GLA er en essentiel fedtsyre, som findes i mange fødevarer, men natlysolie indeholder en højere, mere koncentreret dosis. Onagraolie anses for at være et meget sikkert GLA-kilde. Efter indtagelse, kroppen vender GLA til prostaglandiner, et stof, der kan hjælpe med at reducere betændelse og regulere andre kropsfunktioner. Virkningerne af at bruge kæmpenatlysolie som et supplement er varierede, og listen over kendte fordele bliver længere dag for dag.

Kvindelige reproduktionsforstyrrelser

Kæmpenatlysolie er almindeligt anvendt som et naturligt supplement til støtte i relief af kvindelige reproduktive syndromer og lidelser, herunder PMS, fibrocystisk bryst tilstand og endometriose. Kæmpenatlysolie har en effekt på disse forhold, fordi GLA i olien forstyrrer kroppens naturlige produktion af prostaglandiner. Nogle kvinder kan ikke konvertere linolsyre til GLA på egen hånd, så GLA findes i olien vil øge deres evner til at absorbere GLA og skabe flere prostaglandiner.

Eksem Relief

Eksem har en række årsager, hvoraf den ene er kroppens ikke er i stand til at metabolisere fedtsyrer den har brug for. Kæmpenatlysolie kosttilskud give kroppen GLA det er ikke korrekt metabolisere efter at have spist, hvilket kan reducere eller eliminere symptomer forbundet med eksem. Aften primula olie til eksem kan indtages oralt eller påføres som et aktuelt fløde.

Acne og rosacea

Natlysolie er blevet anvendt med stor succes i behandlingen af ​​rosacea og akne. Dem, der lider af akne ofte producerer overskydende talg - olie, der udskilles af huden. Kæmpenatlysolie giver kroppen med nok essentielle fedtsyrer til at fortynde det sebum, hvilket reducerer sandsynligheden for, at den Lidende vil udvikle tilstoppede porer eller infektioner. De produceres af GLA i natlysolie prostaglandiner kan også hjælpe kontrakt blodkarrene i ansigtet, og derved reducere rødme forbundet med rosacea.

Diabetisk neuropati

Kæmpenatlysolie har vist sig at have en række effekter på en tilstand kendt som diabetisk neuropati. Diabetikere, der tager kæmpenatlysolie kosttilskud rapportere en reduktion i niveauet af prikken, følelsesløshed og tab af følelse i arme og ben ofte forbundet med diabetes.

Alkoholisme

Onagraolie har vist sig at være effektiv i medvirken alkoholikere med abstinenser. På grund af niveauet af prostaglandin i tillægget, er mindre tilbøjelige til at lide af anfald eller depression er forbundet med tilbagetrækning patienter. Tillægget kan også hjælpe alkoholikere til at genvinde deres tabte minder, og genopbygge deres øje-hånd koordination færdigheder.

Leddegigt

Kæmpenatlysolie har anti-inflammatoriske egenskaber, der kan bidrage til at reducere mængden af ​​smerte forbundet med leddegigt ved enten at reducere inflammation eller kontrollerende og forhindre den helt.

Negative bivirkninger af kæmpenatlysolie

Kæmpenatlysolie har meget få negative bivirkninger, men den mest almindelige er oppustethed og mave ubehag. Patienter, der lider af psykiske lidelser, såsom skizofreni eller mani bør undgå kæmpenatlysolie grund af risikoen for en negativ reaktion, når det blandes med den medicin, der er nødvendige for at behandle disse lidelser. Gravide kvinder bør undgå kæmpenatlysolie fordi, som med enhver anden supplement, kunne barnet absorbere tillægget gennem modermælken.