Virkningerne af Castor Oil Packs

Kendt som Palma Christi (håndfladen af ​​Kristus), for sine helbredende egenskaber, ricinusolie er en populær hjem afhjælpe. Det anvendes eksternt i form af pakker til behandling af mange forhold.

Fordele

Anbefalet af alternative behandlere, er ricinusolie packs anset terapeutisk for deres evne til at øge blodcirkulationen. De bruges til at forbedre fordøjelsen, helbrede betændelse, forbedre leverfunktion, behandle cyster på æggestokkene, forebygge strækmærker og øge immunforsvaret.

Funktion

Almindeligvis anvendes til lette smerter, pakkerne virker ved at øge blodgennemstrømningen og reducere betændelse i det berørte område. De bruges til at behandle sygdomme såsom hovedpine, tandpine, knæsmerter, rygsmerter og mavekramper.

Ekspert Insight

Ifølge Dr. Emily Kane, tidligere redaktør af Journal of naturopatmedicin, "The ricinusolie pack er en fantastisk værktøj for smertelindring som helst."

Brug

Fold et langt stykke af uld flannel i 2 eller 3 lag. Mætte klud med olie og placere den på det område, der skal behandles. Dække området med plastfolie, og læg en opvarmning enhed såsom et varmt vand taske på det. Lad pack på i mindst 30 minutter og gentag behandlinger flere gange om ugen.

Advarsel

Ricinusolie packs bør ikke anvendes af gravide, ammende eller menstruerende kvinder. Olien bør ikke indtages og ikke bør ikke anvendes på beskadiget hud.